Nicoleta Nucă, dezvăluiri din intimitate: ce ar dori să schimbe iubitul la ea!

 

Nicoleta Nucă a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a vorbit deschis despre ce își dorește să schimbe la ea, dar și despre ce ar vrea partenerul în plus în ceea ce o privește.

Artista a mărturisit că încearcă zilnic să fie cea mai bună versiune a sa și că lucrează constant la felul în care este. Cu toate acestea, a recunoscut că ar dori să aibă mai mult tupeu pentru a fi mai vizibilă și mai prezentă în centrul atenției. Nicoleta Nucă a subliniat că nu este genul de femeie băgăcioasă și lingușitoare, care își dorește să capteze toată atenția.

„Eu încerc să fiu cea mai bună versiune a mea în fiecare zi. Ar fi cel mai ușor să ai un cuvânt, să pocnești din degete și să devii cea mai bună versiune a ta, dar în cazul ăla te gândești dacă te-ai mai întoarce la versiunea ta de înainte. Nu, ai rămâne mereu acolo! Mai bine rămâi așa cum ești și încerci să lucrezi zi de zi la tine, la felul în care ești, ca să devii o versiune mai bună a ta. Cred că aș deveni un pic mai cu tupeu. Faptul că nu sunt genul băgăcioasă, lingușitoare, nu mă vezi mereu în centrul oamenilor doar de dragul de a fi în centrul atenției și de a capta toate beneficiile, am și de pierdut și câștigă alții”, a declarat cântăreața

 

În ceea ce privește ceea ce ar schimba iubitul ei la ea, Nicoleta Nucă a menționat că ar dori să fie mai punctuală. Cu toate că spune că întârzie rar mai mult de 15 minute, ea înțelege dorința iubitului său de a fi mai organizată și punctuală.

„Cred că și-ar dori să fiu mai punctuală. Pe mine, personal, nu mă deranjează prea mult, nu sunt genul care întârzie mai mult de sfertul academic”, a mărturisit artista.

În concluzie, Nicoleta Nucă este o persoană deschisă și sinceră, care își dorește să fie o versiune mai bună a sa, dar care în același timp își acceptă și își apreciază propria personalitate și trăsături.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest