Nicoleta Voicu a ajuns la sapă de lemn! Nu mai are bani ca să plătească rata pentru casă! VIDEO

 

Nicoleta Voicu nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a vieții sale. invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, interpreta de muzică populară a recunoscut că are mari probleme financiare și nu mai are bani nici măcar ca să plătească rata la bancă pentru casa în care stă.

Nicoleta Voicu riscă să ajungă pe stradă, după ce a rămas fără bani pentru datoria la bancă pe care trebuie să o achite lunar. Artista este copleștită de situația în care se află și în emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars a mărturisit că în ciuda faptului că îi este extrem de greu actualmente, nu este pentru prima dată când se confruntă cu o situație de tipul acesta.

„Am 800 de lei pe care îi am, nu-i am, eu trebuie să fac rost de ei. Este riscul oricărui om și inclusiv al meu. Trebuie să muncesc, nu doar că am această rată la bancă.”, a declarat Nicoleta Voicu la Antena Stars.

De ce fiul Nicoletei Voicu refuză să mai vorbească cu mama lui

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Nicoleta Voicu a mărturisit că fiul ei a încetat să îi mai vorbească, după ce i-a cerut acestuia să îi cumpere un tort cu ocazia zilei ei de naștere. După ce a încercat tot ce se putea ca propriul copil să reia legătura cu ea, interpreta de muzică populară a spus că a renunțat deja la gândul că va exista prea curând o punte de comunicare între ea și cel căruia i-a dat viață.

”Am făcut tot ce am putut să fac, nu știu ce aș mai putea face. Dacă Dumnezeu în clipa asta m-ar întreba ce crezi tu că n-ai făcut pentru copilul tău, n-aș ști ce să răspund. Au mai fost așa discuții, ca între tineri, eu sunt un om foarte disciplinat, iar el încă nu s-a format așa”, a povestit Nicoleta Voicu la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest