Nicoleta Voicu, rețeta copilăriei: „Rupeam de acolo ardeiul, roșia…”

 

La Antena Stars, vedeta a trecut la cratită, deși recunoaște că nu are prea mari tangențe cu bucătăria, cea mai bună mâncare fiind cea gătită de alții.

 

Nicoleta Voicu a preparat pizza la tigaie în bucătăria din platoul Showbiz Report. În exclsuvitate la Antena Stars, interpreta a rememorat momente din copilăria sa, unde spune că a fost în centrul atenției, fiind răsfățată atât de bunici, cât și de părinții adoptivi.  Artista apreciază că în urmă cu mai bine de patru decenii, viața era mult mai sănătoasă, cel puțin în mediul rural, unde îți puteai cultiva singur hrana.

„Îmi aduc aminte de perioada de copilărie, era mâncarea asta sănătoasă din curte, mergeam și rupeam de acolo ardeiul, roșia. Veneam de la școală, rămâneam cu bluza aceea albastră și cu cămașa și mergeam, rupeam o roșie din curte și mergeam la joacă. Au fost alte vremuri, mult mai frumoase, mai sănătoase”, a mărturisit Nicoleta Voicu, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

Nicoleta Voicu își amintește cu drag de perioada copilăriei. Fiind singură la părinți, artista era răsfățată și nu ducea lipsă de nimic. Îndrăgita interpretă de muzică populară a povestit și despre bunica ei, care îi gătea în fiecare zi, după ce ajungea acasă de la școală.

 

„Bunica mea care îmi gătea, draga de ea, când veneam de la școală. Am avut de toate în copilărie, chiar părinții mei au fost super ok și am fost răsfățată, fiind și singură la părinți, cu bunicii în curte. În curte aveau animale, vaci, oi. Dar mâncarea mea preferată: orice făcut de altul. Nu mă prindeți prea des prin bucătărie, dar de nevoie.Cum e și cu singurătatea asta, pot fi și zeci de persoane în jurul tău, iar tu să te simți singură. Eu mă simt bine și mă simt completă. Cele mai importante decizii pe care le-am luat în viață au fost divorțul și ieșirea din mult mediatizata relație. Unde nu mă mai simțeam bine, nu mă mai regăseam”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest