Noi detalii din războiul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda: „Vânătăi pe corp. Am avut și hemoragii nazale”/ VIDEO

 

Apar din ce în ce mai multe detalii din războiul care există între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda! Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri șocante despre starea ei de sănătate, din cauza scandalurilor pe care le are cu fostul iubit. Mai mult decât atât, artista este mai hotărâtă ca niciodată ca toate conversațiile cu artistul să le aibă prin intermediul avocaților.

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda capătă proporții din ce în ce mai mari. Dacă la început numele lor erau asociate grație poveștii de dragoste pe care o trăiau, acum iată că sunt protagoniștii unui real război. Interpreta de muzică populară a mărturisit că din cauza stresului acumulat în toată această perioadă, se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Potrivit spuselor sale, stresul și presiunea pe care le simte i-au afectat sistemul nervos, motiv pentru care îi apar vânătăi pe corp din neant și îi curge sânge din nas atunci când nu se așteaptă.

”Următoarele declarații le va face avocatul meu, eu nu mai pot, situația va fi preluată de avocata mea. Eu trebuie să suport acțiunile lui, oameni suntem, nu este ok. Pe sistem nervos acum îmi apar niște vânătăi pe corp, am pe picior, data trecută am avut pe mâini. Am avut hemoragii nazale, lucrurile sunt foarte grave, am dureri de cap pe care nu le mai pot calma. Este un capitol încheiat, încerc să mă detașez, este punct. S-a terminat, să-și vadă fiecare de drumul lui!”, a spus Nicoleta Voicu în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest