O vedetă din showbiz, păgubită cu zeci de mii de euro, după ce vila ei de lux s-a făcut scrum! Ce anume ar fi produs incendiul

 
+3 click pentru
galerie

O vedetă din showbiz a fost păgubită cu zeci de mii de euro, după ce vila ei de lux s-a făcut scrum! Cea mai bogată româncă a vorbit, în exclusivitate pentru „Showbiz Report”, unde a dezvăluit de la ce anume ar fi pornit incendiul, dar și cine era în casă la momentul acela.

Anca Verma, căci despre ea este vorba, a trecut prin momente cumplite atunci când și-a văzut casa cuprinsă de flăcări. Cea mai bogată româncă a mărturisit că ea și soțul ei nu se aflau la momentul acela în vilă, însă restul familiei, da.

Potrivit spuselor sale, incendiul a fost depistat la timp și a făcut avariat grav doar etajul doi al locuinței, altfel ar fi existat alte repercursiuni.

„Toata familia a fost în casă în timpul izbucnirii incendiului. Cineva a mirosit la momentul potrivit fumul. Acest etaj care a luat foc nu era folosit zilnic. De la etajul 1 sunt camerele noastre. A ars o cameră de studii, o bibliotecă și o camere de jocuri. Membrii familiei nu au nimic. Toți sunt ok.”, a spus Anca Verma.

Ce anume ar fi produs incendiul

Tot în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Anca Verma a dezvăluit că nu este exclusă ca incendiul să fi fost provocat de cineva, însă ipoteza principală este că focul ar fi fost cauzat de un scurtcircuit.

„Când am ajuns acasă am văzut tot etajul 2 plin de fum. Bănuim că incendiul ar fi fost produs de un scurtcircuit. A fost o problemă a casei. Încă verificăm și am lăsat totul neatins. Așteptăm o firmă care să investigheze care a fost motivul.

Orice e posibil în lume, dar soțul meu merge pe varianta că a fost doar un circuit electric. Nu s-a extins pentru că a fost detectat într-un timp foarte rapid.”, a mai spus Anca Verma pentru Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest