Oana Lis, confesiuni în lacrimi despre starea de sănatate precară a lui Viorel Lis: “Mergea cu cadrul prin casă”/ VIDEO

 

În direct la “Showbiz Report”, Oana Lis a făcut confesiuni dureroare despre starea de sănătate precară a lui Viorel Lis. Vedeta a vorbit cu ochii în lacrimi despre problemele grave cu care se confruntă partenerul de viață.

Pandemia de coronavirus a reprezentat un punct de cotitură în ceea ce privește starea de sănătate a lui Viorel Lis. Potrivit spuselor Oanei Lis, faptul că soțul ei a fost obligat să stea în casă mai bine de jumătate de an, din cauza riscului de a se infecta cu COVID-19, a condus la înrăutățirea problemelor de sănatate ale acestuia.

După ce s-a vehiculat că Viorel Lis nu se mai poate ridica din pat, Oana Lis a intrat în direct la “Showbiz Report”, printr-o conferința video, unde a confirmat zvonurile care au apărut în ultima vreme despre partenerul ei de viață.

Oana Lis a dezvăluit cu ochii în lacrimi că perioada in care fostul edil al Bucureștiului a stat inchis în casă, în timpul pandemiei, i-a agravat starea de sănătate, acum confruntându-se și cu probleme de natură psihică.

“Din păcate  nu mai merge bine, nu este paralizat. Dar are niste pareze pe picioare datorită problemelor de sănatate, dar a pus capat perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu.

Din cauza COVID-ului nici la spital nu a mai fost, trebuia să se interneze. Foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni. Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut. Încerc să îi fac viața mai frumoasă. Sperăm la zile mai bine.

Diagonosticul esste complicat. E o pagină întreagă. Bătrânețea este foarte greu de dus, mai ales pentru un om care a fost foarte activ toată viața, dar totuși trebuie să ne bucurăm de toate părțile vieții.”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest