Oana Lis, șocată de apelurile prietenilor lui Viorel Lis: „Îl sună să-l întrebe dacă a murit!”

 

După ce a fost externat din spital, fostul edil a rămas cu o serie de sechele în urma infectării cu Covid 19.

 

Nu a fost cea mai bună toamnă pentru Oana și Viorel Lis, care au fost găsiți pozitivi cu Covid 19, fostul primar, având în vedere vârsta și comorbiditățile, a fost internat pentru a fi ținut sub observație și control. În cele din urmă, starea lui de sănătate s-a îmbunătățit și zilele trecute a fost externat.  

 

Viorel Lis nu mai este în plenitudinea forțelor, dar este mulțumit că a scăpat teafăr în urma infecției cu virusul mortal chinez. Fostul primar este conștient că fără ajutorul Oanei i-ar fi fost mult mai greu să câștige bătălia cu coronavirusul, așa că-I este profund recunoscător.

 

La emisiune Showbiz Report, Oana Lis a spus: „Viorel este într-o stare de fericire maximă pentru că trăiește. Nu credea că o să facă față, era vaccinat. Îmi este recunoscător. Mi-a și zis că dacă mai las dezordine prin casă nici nu mai îndrăznește să-mi zică ceva, având în vedere câtă grijă de el. Se bucură de fiecare clipă, de ficare zi”.

 

Vedeta a rămas șocată după o serie de mesaje și apeluri pe care le-a primit în care era întrebată dacă Viorel Lis mai trăiește. „E un dar de la Dumnezeu fiecare zi la vârsta lui și la comorbiditățile lui. El fizic se recuperează mai greu, mai tușește. Acum o să merg să cumpăr niște suplimente speciale pentru plămâni. Eu m-am pregătit mental pentru boala asta. E ciudat când îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit”, a adăugat Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest