Oana Roman a făcut bilanțul lui 2022: „A fost un an nebun, înfiorător de greu pentru mine”

 

Vedeta a trecut prin multe încercări cu mama ei, dar spune că acum totul decurge bine cu Mioara Roman.

 

În cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, Oana Roman a făcut bilanțul anului care s-a încheiat, cu bune și cu rele. Pentru vedetă, anul 2022 a fost unul plin de provocări, în special din cauza problemelor medicale pe care le-a avut mama sa. Dar cu sprijinul lui Marius Elisei a reușit să depășească toate obstacolele pe care le-a întâlnit în cale.

 

„A fost un an cu de toate. A fost un an nebun, cel puțin a doua parte a anului a fost înfiorător de grea pentru mine. Am trecut mama prin foarte multe momente grele și la limită. Chestia asta m-a epuizat foarte tare psihic. Toată lumea a fost lângă mine, dar astea sunt lucruri pe care doar eu am putut să le duc, din păcate. Dumnezeu a lucrat…am avut niște doctori fabuloși, care au tratat-o cu toate problemele pe care le-a avut pe rând impecabil. Oamenii de la centrul unde a stat până am dus-o la recuperare au salvat-o la propriu de două ori”a spus Oana Roman, la Antena Stars.

 

Chiar dacă a avut numeroase probleme medicale, Mioara Roman pare să le fi depășit cu bine. Mama Oanei Roman, ajunsă la 83 de ani, este bine îngrijită într-un centru de recuperare din Snagov. „Mama este ok. A fost foarte greu după operația la șold. Foarte multă lume mi-a spus „Ai grijă că după astfel de operații mulți rămân la pat și nu își mai revin”. Mama a avut o ambiție incredibilă, încât ajungea să facă două ore de kinetoterapie pe zi, ceea ce la 83 de ani, în condițiile în care are și probleme cognitive, este absolut fabulos. S-a luptat efectiv să nu rămână la pat. Eu am făcut tot ce am putut ca să îi ofer posibilitatea să aibă această recuperare în modul cel mai profesionist. E foarte importantă kinetoterapia”a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest