Oana Roman, în pericol: „Are 7 dosare penale pentru tortură și amenințare!”

 

Vedeta a fost amenințată cu bătaia pe rețelele de socializare. Ea susține că agresorul de pe internet este un individ periculos, care a făcut 8 ani de închisoare.

 

Deși este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară, Oana Roman nu este pe placul tuturor. Ca orice altă personalitate are și o grămadă de comentarii negative la postările pe care le face pe rețele. Unul dintre acestea i-a atras însă atenția, limbajul folosit și amenințările denotând că este vorba de o persoană deosebit de periculoasă. Astfel, vedeta a făcut un research printre urmăritori și a aflat că persoana care o amenință cu bătaia, atât de virulent, este una ce a fost condamnată pentru tortură.

 

„Eu primesc tot felul de mesaje de hate, cred că toată lumea primește. Am primit un mesaj mai virulent și mai periculos decât de obicei. Mă făcea în toate felurile, îmi explica cum ar vrea să bată la mine ca surdul în tobe, ceva de genul ăsta. Le-am spus eu urmăritorilor să aibă grijă pentru că astfel de persoane sunt periculoase. Niște fete care mă urmăresc mi-au trimis niște articole care arătau că această persoană este un infractor periculos, cu foarte multe dosare la activ, cu pușcărie, cu condamnări cu executare”, a povestit Oana Roman, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

Oana Roman a fost amenințată cu bătaia de presupusul infractor și speră că nu va avea ocazia de a-l întâlni vreodată. De asemenea, bărbatul nu ar fi din București, ci din Constanța. Momentan, vedeta susține că nu știe dacă va apela la ajutorul autorităților, dar va purta o discuție cu o prietenă avocat pentru a lua o decizie.

 

„Există niște articole în ziare care arată că are 7 dosare penale pentru tortură și amenințare și a făcut 8 ani de pușcărie. Sunt niște fapte concrete și reale, condamnări cu dosare. El nu e din București, e din Constanța. Eu nu mi doresc ca vreodată în viața asta să mă întâlnesc cu acest personaj. Acum nu mai este în pușcărie. Oamenii nu se pot controla, au diverse probleme ale lor și se varsă pe unii și pe alții”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest