Oana Roman nu-și mai vede capul de treburi: „Am și poze de făcut, filmări, postări pentru site!”

 

Vedeta face tot posibilul să se împartă între familie și carieră, dar cea mai îngrijorată este acum de starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman.

 

Sărbătorile de iarnă au prins-o în viteza a cincea pe Oana Roman, care are o grămadă de lucruri de rezolvat, atât în familie, unde trebuie să aibă grijă atât de micuța Iza, cât și de mama sa, dar și în carieră, fiind extrem de preocupată de afacerile pe care le are.

 

Vedeta nu știe ce ar face dacă nu ar fi sprijinită în totalitate de partenerul său de viață. Cei doi și-au rezolvat problemele de cuplu, au trecut și printr-un divorț, după care a venit dulcea împăcare. Acum Oana Roman și Marius Elisei sunt mai fericiți ca oricând și se ajută reciproc pentru a depăși perioadele încărcate.

 

La Showbiz Report, Oana Roman a povestit: ,,Îmi este foarte greu, pentru că trebuie să mă duc să o văd și pe mama, trebuie să o duc și pe Iza la școală. Mă mai ajută și Marius, facem cu rândul. Iza trebuie luată de la after, dusă la tenis în anumite zile. Eu am și poze de făcut, filmări pentru diverse campanii, postări pentru site. Marius trebuie să urce produsele pe site, să facă și colete, trebuie să avem grija și de casă. Suntem într-o nebunie continuă, iar în ultima vreme a fost un trafic infernal, efectiv am obosit atât de tare, încât simt că mă lasă puterile”.

 

Însă vedeta trebuie să-și adune toate forțele, în special pentru a o ajuta pe mama sa, Mioara Roman, care se confruntă iarăși cu o serie de probleme de sănătate, specific vârstei. Mioara Roman a trecut prin clipe grele, după ce a acuzat mai multe probleme de sănătate și a fost nevoie să facă mai multe investigații. Dar treptat și-a revenit, singura problemă cu care se mai confruntă fiind o stare accentuată de oboseală.

 

,,E mai bine, astăzi am fost cu ea la coafor, pentru că trebuia să o duc săptămâna trecută, dar nu am apucat, pentru că nu s-a simțit bine. A fost greu, pentru că a fost foarte aglomerat, ea obosește foarte repede. I-au făcut analize, au îngrijit-o și s-au ocupat de ea exemplar, i-au schimbat puțin tratamentul, însă vârsta își spune cuvântul la un moment dat, eu fac tot ce pot ca ea să fie cât mai bine îngrijită”, a mărturisit Oana Roman pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest