Olguța Berbec, confesiuni exclusive la Antena Stars: „Nu există gelozie, ci din contră!”

 

Protejata lui Petrică Mâțu Stoian a vorbit în premieră despre relația dintre cele două copile ale sale: cum a reacționat Cezara când în viața familiei a apărut și Olga.

 

La începutul acestui an, familia Olguței Berbec s-a mărit, după ce cântăreața de muzică populară a adus-o pe lume pe Olga Maria, cea de-a doua fetiță. Nu doar Olguța Berbec și soțul ei sunt în culmea fericirii, ci și fiica lor mai mare, Cezara, care de când a apărut surioara în viața ei, este din ce în ce mai afectuoasă. Deși era obișnuită să primească toată atenția părinților, faptul că a mai venit un copil în familie nu a afectat-o pe aceasta

 

În direct la Antena Stars, cântăreața de muzică popular a povestit cum s-a adaptat Cezara atunci când a apărut în viața ffamiliei mezina Olga Maria. "Cezara este un copil bun, niciodată nu a existat gelozie, ci din contra. Cand vine cineva la noi, o ia în brate pe cea mică si o arata, se joaca cu ea, este foarte fericita. Olga deja începe sa meargă, sa fac primii pași, sa vorbească", a declarat Olguța Berbec, în direct la Antena Stars.

 

Olguța Berbec a vorbit și despre posibila carieră a Cezarei, care are acum cinci ani: „Sperăm să cânte, că altceva nu pare că o interesează pe Cezara. La grădiniță nu-i place, de scris nu. Îi place de Delia, îi știe toate piesele. Îmi doresc ca dacă face ceva să fie profesionistă. Dacă ea crede că muzica ușoară îi dă voie să performeze asta să facă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest