Omar Arnaout vrea să fie tată la 22 de ani: „Sunt gata să fac o sută de copii”

 

Artistul este mai fericit ca niciodată în brațele Mirunei și are planuri mari pentru anul care abia a început.

 

Omar Arnaout și Miruna sunt pregătiți să devină părinți. Cel puțin asta a susținut artistul în cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars. Acesta este gata să devină tată desi are doar 22 de ani. Își dorește să devină tătic de tânăr tocmai pentru a fi apropiat de copilul lui, pentru a avea o relație de prietenie cu acesta.

 

„De când m-am născut sunt gata să fac o sută de copii. Glumesc. (...) Dacă nu se întâmplă anul acesta, anul viitor 100%. Îmi doresc să am un copil, să îl cresc. Vreau să fiu un tată cool, prietenos cu el, exact așa cum am văzut la mine acasă, exact așa cum a văzut și Miruna la ea acasă. Dacă ne va ajuta Dumnezeu, să ne ținem și să avem grijă de noi, să putem să avem grijă de un suflețel cu toți porii noștri”a spus Omar Anaout, la Antena Stars.

 

Artistul și-a petrecut sărbătorile de iarnă la mama Mirunei. Relația dintre el și soacră este una excelentă. Aceasta din urmă a ținut cont de faptul că Omar Arnaout este musulman, drept urmare pe masa de Crăciun nu a încăput porcul, fiind doar carne de vită și pasăre. „A fost bine acasă la soacra mea. Asta că soacra e o piază rea nu e în cazul meu. Am mâncat bine, am dormit bine”a precizat Omar Arnaout.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest