„Omul cu Tourette”, probleme în dragoste: „Aliena a plecat în Moldova, să se liniștească”

 

Andrei Ungureanu a negat că soția sa ar fi făcut avort. Mai mult, acesta a declarat în exclusivitate la Antena Stars că nici nu a fost însărcinată.

 

În ultima perioadă au circulat o serie de zvonuri potrivit cărora marele câștigător de la iUmor ar fi fost șantajat de soția Aliena că ar face avort dacă nu se împacă, având în vedere că lucrurile nu au funcționat tocmai bine între ei. Andrei Ungureanu a dorit să pună capăt acestor speculații, într-o intervenție la Showbiz Report.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, „Omul cu Tourette” a mărturisit că tânăra nu așteaptă un copil, așa cum s-a zvonit. El a spus că nu a fost însărcinată, drept urmare nu se putea pune problema unui avort. Andrei Ungureanu a recunscut că își dorește să devină tată, dar a spus că nu a venit momentul potrivit, întrucât nu are stabilitate financiară și nici psihică.

 

„Aliena nu este însărcinată. Îmi doresc, ne dorim amândoi, dar nu acum. La un moment dat…Nu s-a întâmplat așa ceva (n.r. Aliena să facă avort). Momentul potrivit ar fi când o să fiu stabil financiar, stabil și psihic și după poate să vină și copilului. Eu vreau să îi dau o educație destul de bună copilului și cum sunt acum cu stresul…nu e momentul…Noi suntem împreună”, a mărturisit Andrei Ungureanu, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

Omul cu Torette a explicat și care au fost motivele care au detemintat-o pe Aliena să plece în Republica Moldova: „Ne-am certat la un moment dat și ea s-a dus până acasă la ea…Noi ne certăm din orice chestie micuță, că aș fi vorbit eu cu cineva, gelozii din acestea, chestii mici. A plecat în Moldova o perioadă de timp, să se liniștească și după i-am spus să vină înapoi. Trecem peste, totul trece”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest