Ovidiu Herea se reinventează: De la fotbalist la antrenor și mentor pentru copii

 

Fostul fotbalist la FC Metaloglobus București a renunțat la cariera sa de jucător și s-a reprofilat ca antrenor.

Într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars, Herea a vorbit despre noua sa etapă profesională și despre decizia de a deschide o academie pentru copii care doresc să învețe și să progreseze în domeniul fotbalului.

"Am terminat cu fotbalul ca și jucător, dar ca și antrenor continui, pentru că este domeniul în care mă pricep mai bine. Vreau să împărtășesc copiilor din experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului. Am deschis o Academie. Au curs lucrurile de la sine, așa a fost să fie", a declarat Herea în cadrul interviului.

Academia deschisă de Ovidiu Herea își propune să ofere copiilor oportunitatea de a învăța tehnicile și strategiile de fotbal de la un antrenor cu experiență în domeniu. În ceea ce privește motivația din spatele deschiderii academiei, Herea a precizat că vrea să ajute copiii să-și dezvolte abilitățile și să atingă performanțe importante în acest sport.

"Unde am crescut și am câștigat foarte multe lucruri și vreau să le împărtășesc și copiilor din experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului", a mai adăugat fostul fotbalist.

Pe lângă deschiderea academiei, Herea a vorbit și despre relația sa cu cei doi băieți ai săi, declarând că își dorește ca aceștia să urmeze calea sa și să devină fotbaliști, dar că nu îi va forța să facă acest lucru.

"Sunt tătic de doi băieți, trebuie să-i fac fotbaliști. Eu vreau ca amândoi să mă urmeze, dar depinde și de ce își doresc ei. N-o să-i forțez să facă fotbal doar de dragul meu, important este să facă exact ce își doresc ei, să facă cu plăcere că doar de acolo vor veni rezultatele", a explicat Herea.

În concluzie, Ovidiu Herea se reinventează într-o nouă etapă a vieții sale profesionale, devenind antrenor și deschizând o academie de fotbal pentru copii. Își propune să împărtășească din experiența sa și să ajute copiii să se dezvolte și să ajungă la performanțe importante în fotbal.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest