Ozana Barabancea, bunică pentru prima dată? Cum a arătat nunta fiului său: “E foarte discret”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii “Showbiz Report” de la Antena Stars, Ozana Barabancea a oferit detalii despre nunta fiului ei. Vedeta a dezvăluit dacă urmează să devină bunică pentru prima dată sau nu.

Fiul Ozanei Barabancea a trecut pragul de 20 de ani, însă este o fire extrem de discretă potrivit juratei de la “Te cunosc de undeva”,  astfel că nu cunoaște foarte multe detalii din relatia fiului său cu iubita lui, dar chiar și așa, știe cert că viitoarea sa posibilă noră se înțelege foarte bine cu băiatul lui.

Cât despre dacă va deveni sau nu bunică, Ozana Barabancea a dezvăluit că deocamdată nu știe, dar este sigură că atunci când se va întâmpla, va fi foarte fericită.

”Doamne ajută (nr. dacă face sau nu fiul nuntă), mă pregătesc pentru asta, îmi doresc din toată inima să fie fericiți, nu știu dacă are gânduri, e foarte discret”, a spus Ozana Barabancea la Antena Stars.

Totodată, Oana Barabancea a vorbit și despre fiica ei care îi mpștenește pasiunea pentru muzică:

”Nu pot să o judec pe fie-mea că studiază 10 ore pe zi, nu are prieteni, nu nimic, Degeaba îi spun, n-ai cu cine. Când e vorba de pasiune, nu e vorba de sacrificiu. E adevărat că la început am împins-o de la spate, dar acum nu. La repetiții nu facem rabat, nu sunt mamai ei, sunt colega ei. În rest, avem o relație foarte apropiată. Acasă suntem o familie, la repetiții suntem colegi”, a adăugat artista la „Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest