Pavel Stratan, primul interviu despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda! Cum a reacționat la aflarea veștii/ VIDEO

 

Pavel Stratan a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, dezvăluind cum a reactionat atunci când a aflat că fiica sa, Cleopatra, s-a logodit cu Edward Sanda, chiar în seara în care a împlinit 18 ani!

O prezență extrem de discretă când vine vorba de viața personală, Pavel Stratan ne-a oferit un interviu rar în care a vorbit despre sentimentele care l-au încercat atunci când a aflat că fetița lui a fost cerută în căsătorie și a și acceptat.

Artistul de peste Prut a mărturisit că se aștepta ca Edward să îi dea inelul de logodnă fiicei sale, însă peste câtiva ani, nu atât de rapid. Chiar și așa, faptul că l-a cunoscut pe artist cu mult înainte ca acesta să îi devină viitor ginere, a reprezentat un atuu, având încredere în persoana lângă care se va muta Cleopatra, imediat cum va termina liceul în Chișinău.

„I-am spus să fie într-un ceas bun. Bravo, să fie într-un ceas bun. Dar nu a fost o surpriză atât de mare. Ne așteptam ca Edward să facă pasul ăsta. Consider că Edward este exact ce și-a dorit Cleopatra. Iar eu ca fiecare părinte îmi doresc ca copilul să fie fericiți.

Noi eram prieteni dinainte de a se cunoaște, pentru că ei se cunosc de mult, doar că nu știau. De la un concert. Dar pentru că noi de-a lungul timpului am legat o prietenie nu a fost o mare surpriză. Era și de așteptat.

Nu s-au mutat încă împreună, dar când se vor muta am toată încrederea în Cleopatra. Mi se pare că deciziile lui Edward trebuie să fie susținute. Dacă de 18 ani nu îmi amintesc o dată să mă fi supărat Cleopatra, înseamnă că nu are nimeni voie să se supere pe ea.” a spus Pavel Stratan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest