Povestea impresionantă de viață a lui Marian Vasilescu! Concurentul „X Factor”, adoptat dintr-o coincidență! VIDEO

 

Invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Marian Vasilescu, concurentul care a făcut senzație la „X Factor”, a vorbit cu lux de amănunte despre povestea sa de viață impresionantă! A fost adoptat dintr-o coincidență de femeia care l-a crescut cu multă dragoste și care i-a oferit un acoperiș deasupra capului!

Viața bate filmul! Așa se întâmplă și în cazul lui Marian Vasilescu, artistul care a cărui poveste de viață pare desprinsă din dramele cinematografice. Concurentul de la „X Factor” a fost adoptat, după ce nopți la rând a visat că cineva îi va salva viața și îl va lua din patul cu gratii din orfelinat.

”Suntem suma experiențelor noastre. Tot ce reprezintă o poveste mai tristă, pot să fie pe mai departe povești cu un final fericit. Nimic nu este întâmplător. Niciodată nu o să uit de unde am plecat. Acolo am avut parte de empatie, dragoste și de bunica mea. Mereu o să le fiu recunoscător și o să fiu acolo”, a spus Marian Vasilescu la Antena Stars.

În timp ce concurentul de la „X Factor” se afla pe canapeaua din platoul emisiunii „Showbiz Report”, în transmisiune directă a intrat și mama adoptivă a acestuia, care a dezvăluit că Marian a fost adoptat dintr-o coincidență.

Femeia a mărturisit că mătușa sa a contactat-o și i-a spus că a găsit un copil brunet și creț care seamănă cu soțul ei. După două zile de la apelul telefonic, aceasta a mers la orfelinatul din Timișoara, iar micuțul a îmbrățișat-o și i-a zis: “Tu ești mami, ai venit să mergem acasă”, moment în care a decis că de atunci îi va deveni fiu.

Eu i-am recunoscut că nu este copilul nostru exact când a făcut 18 ani. Atunci i-am spus că dacă vrea să mai fie copilul nostru, bine, dacă nu, este alegerea lui. Nu mi-a fost niciodată frică că o să ne părăsească”, a spus mama tânărului în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest