Primele declarații ale Siminei Loica după despărțirea de Alex Zănoagă, în exclusivitate la Showbiz Report: „Eu nu îi interzic să vadă copilul!”

 

A fost șocul începutului de an, când Simina Loica și Alex Zănoagă au luat decizia de a pune punct relației, mai ales că la mijloc este și Dominic, băiețelul ce va împlini 2 ani în aprilie.

 

Simina Loica și Alex Zănoagă nu mai formează un cuplu. Este vestea începutului de an! Proaspăta mămică, într-o intervenție telefonică la Antena Stars, a dezvăluit care au fost cauzele care au generat ruptura dintre cei doi, ce pare bruscă, având în vedere că nu au trecut nici doi ani de când aceștia sunt părinți. Simina susține că nu este totul pierdut, ci că ar fi luat o pauză, în care fiecare să-și pună gândurile în ordine și să realizeze ce simte pentru celălalt.

 

,Nu s-a rupt de tot. Suntem certați și supărați. Am decis să luăm o pauza o perioadă, sa vedem ce simțim și ce avem de gând. Eu nu îl opresc să nu vadă copilul, nu îi interzic asta. A mai venit să îl vadă pe Dominic, doar că nu dormim împreună”, a declarant Simina Loica pentru Antena Stars.

 

Vedeta s-a ferit să spună un motiv clar care să fid us la ruptură, susținând că micile neînțelegeri în cadrul cuplului s-au adunat și s-au amplificat în certuri mai dese. ,,Neînțelegerile mici au dus la certuri care ne-au îndepărtat. De multe ori am declarat ca ne certăm des și ca nu petrecem timp împreună. Poate acesta este motivul pentru care ne-am îndepărtat. Eu simt ca este o distanțare atât din partea mea, cât și din partea lui”, a mai spus bruneta.

 

Totodată, Simina apreciază că și lipsa de dialog ar putea constitui un motiv pentru despărțire. ,,Nu prea avem când să comunicăm. El când vine acasă este obosit, eu la fel, ma duc și ma pun direct în pat. Timp se găsește, doar că timp să petrecem împreună nu există, de asta ne-am îndepărtat. Eu stau foarte mult timp cu Dominic, simt oarecum că sunt într-o mică depresie, pe care nu o înțelege nimeni. Familiei mele nu ii pot spune, pentru că s-ar îngrijora. Mă chinui să trec peste, să fiu bine pentru Dominic, să nu fiu supărată și el să simtă. Mă așteptam că un copil să ne apropie mai mult, însă bărbații fug într-un fel de responsabilitate”, a mărturisit Simina.

 

În continuare, bruneta apreciază că această pauză a fost soluția ideală pentru ca ei să realizeze ce simt pentru celălalt. Va fi, în opinia fetei, momentul decisiv al relației, care ori o va întări semnificativ, ori o va rupe definitiv. „Nu știu dacă mai există șanse de împăcare. Tristă nu sunt deloc, dacă nu era Domi, aș fi zis. Cât timp îl am pe Domi sunt foarte bine, mereu postez, mereu sunt veselă, pentru Domi. Nu știu dacă mai sunt alte motive, de-asta am ales să facem o pauză, să nu ne vedem. Am vorbit în aceste zile, strict despre cel mic. Mi-a zis că ne iubește. Pauza asta, fie ne desparte de tot, fie ne apropie de tot. Orice s-ar întâmpla, asta pare a fi cea mai bună soluție”, a concluzionat Simina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest