Probleme cardiace pentru actrița Marinela Chelaru: a ajuns de urgență la spital

 

Marinela Chelaru, actriță și prezentatoare de televiziune, a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme cu inima. Potrivit declarațiilor sale, ea este suspectă de o anevrie și se confruntă cu stări de leșin și amețeli, care au determinat-o să apeleze la ambulanță.

Actrița a făcut primele declarații în exclusivitate pentru Antena Stars, spunând că problemele cu inima au devenit mai acute după o operație pe cord pe care a suferit-o. Ea crede că organismul și inima sa au devenit mult mai sensibile din cauza intervenției chirurgicale.

”Inimioara îmi face feste. Am ajuns pe la doctor. Mi-o ia razna. Sunt suspectă de o anevrie. Cine știe...o să mă ia ăla urâtul într-o zi. Eu nu am fost așa, eu am fost un om care m-am ținut. Nu am avut probeme. De când m-am operat pe cord, gata, când suflă la motor, ai probleme.”, a declarat Marinela Chelaru la Antena Stars.

Deși medicii au liniștit-o și i-au spus că situația este sub control și că este în afara oricărui pericol, actrița trebuie să rămână în spital pentru câteva investigații suplimentare. Marinela Chelaru a spus că se simte ca la hotel și că este îngrijită de o echipă de medici foarte atenți și profesioniști.

”Am avut stări de leșin și amețeli. Nu mp puteam ține pe picioare și am chemat Salvarea. M-au adus aici la spital. Mă simt ca la hotel. Este unul dintre cele mai mari spitale din București. M-au înțeptat, m-au fotografiat, mai ceva ca la Hollywood. Sunt niște doctori foarte cum se cade.”, a mai spus ea

Marinela Chelaru este cunoscută pentru rolurile sale din serialele de televiziune și pentru prezentarea emisiunilor de divertisment. Ea a mai trecut prin momente dificile de sănătate în trecut, dar a reușit să le depășească cu ajutorul medicilor și al familiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest