Protejata lui Alex Velea se mărită! Shondy a povestit la Antena Stars: „S-a pus în genunchi și a început să tremure!”

 

Marele eveniment a avut loc în cel mai romantic loc de pe pământ: în orașul îndrăgostiților!

 

Aflată într-un city-break la Paris, Shondy a avut parte de unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de Cătălin Rotaru, cel care are o dublă calitate în existența ei, iubit și impresar. Protejata lui Alex Velea nu a stat prea tare pe gânduri și a dat răspunsul cât ai clipi de două ori. Implicată trup și suflet în povestea de iubire cu Cătălin Rotaru, Shondy a spus marele DA în Paris, cel mai romantic oraș din lume.

 

Frumoasa șatenă a povestit cum s-au desfășurat lucrurile într-una dintre cele mai intense zile ale vieții ei în cadrul emisiunii Showbiz Report. Cântăreața a spus că nu a avut vreodată astfel de emoții. Ea a precizat că momentul a fost unul extrem de romantic. În ceea ce privește data în care se va oficializa relația de iubire, Shondy a spus că nu a fost încă stabilită.

 

,,Eram la Paris, ne-am dus să ne plimbăm puțin. La un moment dat a început să tremure, s-a pus în genunchi și mi-a spus ca vrea să mă vadă în fiecare dimineață lângă el. Atunci când s-a pus în genunchi, eu m- am așezat lângă el. A fost foarte frumos. Încă nu am stabilit data nunții, deocamdată ne gândim și o sa vedem. Am plâns de emoții, de bucurie. Eu plang foarte des, sunt mai sensibilă", a spus cântăreața pentru Antena Stars.

 

Shondy  a povestit de unde I se trage și titulatura de protejată a lui Alex Velea: de la o colaborare cu reputatul artist! Frumoasa șatenă care a spart topurile în ultima vreme a dezvăluit că are un bagaj însemnat de cunoștințe muzicale, căpătat în școli de prestigiu, în care a fost bursieră.  

 

,,Cred că pentru un artist contează și aspectul fizic, însă pentru Alex Velea cel mai important lucru este talentul. Am făcut colaborări foarte mari. Cu artiști cunoscuți precum Pepe sau Luis Gabriel. Mie îmi place să cânt și muzică ușoară și sa încerc câte puțin din toate genurile muzicale. Am intrat prima la conservator, am avut bursă toți anii, mi-a plăcut foarte mult să învăț. Am făcut vioară 12 ani, am făcut și pian, iar acum cânt cu vocea”, a spus Shondy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest