Raluca Moianu, dezvăluiri emoționante despre relația cu fiica ei, după moartea soțului: “Încă este cu noi”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii “Showbiz Report”, Raluca Moianu a făcut dezvăluiri emoționante despre relația cu fiica ei! Cele două au trecut prin momente cumplite, după ce l-au pierdut pe stâlpul familiei.

Raluca Moianu a trecut prin clipe dificile, după ce soțul ei, comentatorul sportiv Marius Anucuța a murit. Partenerul de viață al partenerului de viață a murit pe 19 iulie, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei forme de cancer.

În cadrul emisiunii “Showbiz Report”, Raluca Moianu a povestit că soțul ei a fost un stâlp al familiei, iar în momentul în care a fost diagnosticat cu cancer nu a vrut să dea semne de slăbiciune.

După moartea lui, prezentatoarea TV a mărturisit că a fost nevoită să fie puternică de dragul fiicei sale: “Noi suntem convinse că este cu noi. Este microbistă și vrea să facă pediatrie. Acum eu o văd mai degrabă avocată. Este alegerea ei și mai are timp să se sucească. Poate în câțiva ani să schimbe. I-am încurajat pe studenți să aleagă cu inima. Este alegerea ei dacă vrea să îmi calce pe urme.

Am fost la fel de mândră și când făcea balet. Important este ca ea să fie fericită. Mie nu îmi pasă dacă vrea să fie cosmonaut sau hairstylist. E treaba ei. Eu nu o văd pe Mara intrând la teatru. O văd avocat. Este foarte dură ea așa. Dacă are nvoie o va ajuta mama. Eu vreau ca ea să își aleagă ce o face fericită. În rest chiar nu îmi pasă dacă e una sau alta. Nu trebuie să urmeze nicio tradiție.”, a spus Raluca Moianu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest