Reacția lui Alex Velea când a fost întrebat despre scandalul cu Connect-R: „Nu are sens”

 

Dacă înainte erau prieteni la cataramă, în prezent lucrurile nu mai stau deloc la fel de roz între Alex Velea și Connect-R! După ce artistul a criticat noul stil muzical inventat de partenerul de viață al Antoniei, între cei doi s-a distrus și ultima rămășiță de amiciție care a mai rămas.

Invitat în platoul emisiunii “Showbiz Report”, Alex Velea a avut o reacție acidă în momentul în care a fost intrebat despre scandalul în care este implicat cu Connect-R. Deși conflictul celor doi artiști este unul mult mai vechi, pornind de la neînțelegerile în ceea ce privește drepturile de autor ale piesei “Dacă dragostea dispare”, lucrurile păreau că s-au calmat ulterior între ei.

Ei bine, după ce Connect-R a făcut o afirmație tăioasă despre trapanele, fiind noul stil muzical inventat de Alex Velea, între cei doi se pare că nu mai există cale de împăcare.

„Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele.

Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta”, spunea Alex Velea, în urmă cu ceva timp.

Mai mult de atât, în urmă cu puțin timp, Connect-R a lansat o piesă care pare a fi un atac subtil la adresa lui Alex Velea.

„Hate în stare pură știi că și tu-l ai/ În spate după PC pisi miaună/ Acum se dă pantera baghera și cred că-mi iau una/ Toate pică testu’ intestinal, fizic da și mental psihosentimental.

Vreau să văd că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai în stilou/ Vreau să văd că poți s-o arzi cu Raperii da și pa’ la malu’ mării când iei banii pe show”, sunt câteva dintre versurile cântate de Connect-R.

Întrebat de Natalia Mateuț și de Andrei Ștefănescu despre scandalul pe care îl are cu Connect-R, Alex Velea a preferat să fie reținut și să nu ofere detalii, dând de înțeles că nu mai vrea să aibă nimic de împărțit cu colegul său de breaslă.

”Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu are sens”, a declarat Alex Velea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest