Replica acidă a lui Aurel Pădureanu, după ce tatăl lui Nicole Cherry l-ar fi jignit: „Dacă i-ar fi murit nevasta, tot așa era și el, frustrat?”/ VIDEO

 

După ce tatăl lui Nicole Cherry ar fi spus de Aurel Pădureanu că este un om „frustrat”, marele maestru al muzicii lăutărești i-a dat replica! Pe lângă durerea pricinuită de moartea soției sale, Cornelia Catanga, artistul s-a confruntat și cu o altă suferință: indiferența apropiaților! Lucru pe care i l-a reproșat și lui George Ghinea!

Aurel Pădureanu trece prin momente cumplite de când partenera lui de viață, Cornelia Catanga, a decedat! Nu doar faptul că a rămas fără femeia pe care a iubit-o nebunește l-a adus în pragul disperării, dar și situația financiară precară cu care se confruntă încă de la începutul pandemiei și care, în cele din urmă, l-a lăsat fără casă atât pe el, cât și pe fiul lui, Alex.

Din cauza problemelor materiale, Aurel Pădureanu a cerut ajutorul mai multor persoane publice, lucru care i-ar fi deranjat pe mulți, printre ei numărându-se și George Ghinea, tatăl lui Nicole Cherry. Potrivit spuselor artistului, nu și-ar fi dorit ca bărbatul să îi ofere suport financiar, ci unul moral, dat fiind că sunt rude și a avut așteptări de la el, mai ales că ori de câte ori a avut nevoie, i-a fost alături.

„Am auzit că George a zis că sunt „frustrat”. Eu i-aș transmite băiatului ăstuia, lui George, că nu am nimic. E soțul nepoatei mele. Nu am nimic. M-a văzut doar de 15 ori în 30 și de ani. N-aș dori să-i fac reclamă acestui om. Nu mi-aș fi dorit să mă ajute cu nimic, mi-aș fi dorit să-mi dea un telefon, dar ei nu au înțeles. Eu am fost în permanență alături de ei și când a murit sora mea. Când era ziua de naștere a nepoatei mele îi dădeam telefon. La orice nenorocire din familie am fost prezent. Dar când mi-a murit nevasta... Să nu-ți dea un telefon? Nu m-a sunat. Atunci a venit și nu m-a mai băgat în seamă. A spus că sunt „frustrat”. Vreau să-i transmit în felul următor, chiar dacă soția lui e nepoata mea. Dacă ar fi murit nevasta, tot așa era și el frustrat? Nu se poate așa ceva”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Totodată, Aurel Pădureanu a ținut să precizeze că nu are nimic personal cu tatăl lui Nicole Cherry, însă apelativul de „frustrat” l-a deranjat la culme, mai ales că a venit din partea unei persoane din familie.

„Ce să am eu cu Nicole Cherry? Am tot respectul și toată considerația mea. E un copil pe care-l iubesc. Știe că eu am dus-o ăe Nicole Cherry la maestrul Titus Munteanu. A venit la mine și am dus-o. Nu am nimic cu această familie”, a continuat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest