Ritualul Monicăi Tatoiu pentru un fizic de invidiat la 65 de ani: “Un shot de ghimbir dimineața”/ VIDEO

 

Pentru Monica Tatoiu vârsta este doar un număr. Ajunsă la 65 de ani, vedeta le dă clasă puștoaicelor de 20 de ani, bucurându-se de un trup tonifiat și de un fizic de invidiat, dar pentru a arăta așa, de ani buni urmează un ritual sacru de la care nu se abate!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Monica Tatoiu a mărturisit care sunt trucurile pe care le folosește pentru a rămâne la același număr de kilograme și pentru a avea un trup de invidiat.

Potrivit spuselor sale, nu există dimineață în care să nu dea un shot de ghimbir pe stomacul gol. Mai mult decât atât, Monica Tatoiu a ținut să precizeze că respectă intervalele orare dintre mese, fără să trișeze, iar dacă i se face foame, atunci bea un pahar de apă și își anulează poftele.

„Un shot de ghimbir, asta e dimineața și bineînțeles apă, multă apă. Eu beau cam trei litri de apă pe zi, atâta trebuie să nu te îngrași. La unu fix, regulat, mâncare, după ce iau un aperitiv. E foarte important aperitiv să se producă digestia cum trebuie.

La unu fix mîncare, 30% proteine, 30% vegetale, 30% fibre și 30% fructe și următoarea masă după cinci ore la 18-18.30. Dacă te apucă foamea între mese, bei apă.”, a mai adăugat Monica Tatoiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest