Robert Popescu, fosta ispită de la „Insula iubirii”, decepționat în dragoste: „Am fost la pământ!”

 

Deși are o mulțime de pretendente, Robert Popescu tot se numără pe lista burlacilor din România. Iar asta din cauza ultimei decepții amoroase pe care l-a pus la pământ! Invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a vorbit cu lux de amănunte despre dezamăgirea în dragoste a cărei protagonist a fost.

Datorită atitudinii pozitive și caracterului frumos de care a dat dovadă în cadrul reality-show-ului „Insula Iubirii”, Robert Popescu a ajuns rapid pe lista preferințelor domnișoarelor și doamnelor din fața micilor ecrane. Chiar și așa, barbatul a recunoscut că de mai bine de doi ani nu a mai avut nicio relație stabilă, iar asta din cauza dezamăgirii în dragoste prin care a trecut din cauza ultimei partenere.

Pentru că neînțelegerile erau la ordinea zilei, au decis să meargă pe drumuri separate, însă acest lucru l-a devastat emoțional. Și chiar dacă acum este deschis pentru a iubi din nou, se pare că nicio femeie din viața lui nu l-a făcut să se îndrăgostească nebunește așa cum își dorește.

”Am simțit că nu mai pot să trăiesc fără persoana respectivă. Ultima m-a terminat, am fost la pământ, acum doi ani. Aș vrea să iubesc din nou pentru că e un sentiment foarte, foarte tare. Iubirea e cel mai mișto sentiment care există, iubirea face parte din viața sa.” a spus Robert Popescu în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest