Rona Hartner a petrecut Crăciunul alături de prima iubire! Cine i-a fost alături la cele două divorțuri!

 

Cântăreața a avut parte de un an extrem de dificil, dar l-a încheiat cum nu se poate mai bine, la Marsilia, în Franța.

 

Pentru Rona Hartner, 2021 a fost un an pe care ar vrea să-l dea uitării cât mai repede. A avut probleme atât în ceea ce privește sănătatea, cât și viața romantică. Actrița a fost diagnosticată cu cancer și, pentru că nu a fost de ajuns, a trecut și printr-un divorț de cel de-al doilea soț, Herve Camilleri. Chiar dacă pe parcursul anului a fost pusă la grele încercări, finalul a fost unul excelent pentru actriță, după cum a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars.

 

Când s-a apropiat finalul de an, Rona Hartner, 48 de ani, a pus pe hârtie tot ce s-a întâmplat în 2021 și a înfiorat-o. Așa că a decis ca măcar sfârșitul anului să fie unul bun. Și-a luat fata și a plecat la tatăl acesteia la Marsilia, unde a sărbătorit Crăciunul. Astfel, după divorțul de Herve Camilleri, actrița a făcut sărbătorile alături de primul ei soț, tatăl fetei, și s-a simțit minunat. Practic nu e vorba de o refacere a relației, având în vedere că acesta trăiește alături de o peruviancă, ci pur și simplu de un moment de sărbătoare în care cei doi au fost iarăși alături.

 

,,Am avut niște sărbători extraordinare, incredibil de bune și de frumoase. Înainte de Crăciun începusem să fac un bilanț al anului, pentru că am trecut și printr-un divorț și ma stresa ideea. Dar de Crăciun am simțit într-adevăr lumina aceea care vine în întuneric. M-am dus cu fata mea în Marsilia, la primul soț, la tatăl ei. Am fost acolo ca să îmi redau liniște și pace. A fost primul Crăciun pe care l-am făcut împreună după 14 ani. De când am fost afectată de cancer, tatăl fetitei a realizat că s-ar putea să fiu mai fragila decât par și atunci a zis sa sarborim împreună, și-a dat seama de importanța timpului”, a declarat Rona Hartner pentru Antena Stars.

 

În dialogul cu reporterii Antena Stars, actrița și-a urcat mama pe un piedestal. Și asta pentru că a sprijinit-o și i-a fost alături în cele două momente în care a divorțat, dar și când a fost diagnosticată cu cancer. Actrița a spus că s-a refugiat în muzică și alte pasiuni, pentru a putea trece de perioada grea din acest an.

 

,,Mama mea a fost alături de mine. A venit și s-a mutat la mine 6 luni de zile. M-a suportat în perioada cea mai grea, după un divorț. Ea a fost lângă mine și la primul divorț, când eram însărcinată. Este o eroină. Eu am încercat imediat după divorț să compun, să fac un album. În acest album am încercat să pun toate emoțiile mele din fiecare zi, pentru că nu mi-am permis să mă vadă fata mea praf. Atunci când a plecat Herve am plâns, am simțit un gol atât de mare, încât m-a văzut fata mea. M-am refugiat în muzică, pictură, cinema. Am depășit cu bine perioada”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest