Roxana Dobrițoiu și Denisa Despa s-au împăcat, după ce s-au bătut cu pumni și picioare, într-un restaurant? „Putea fi tentativă de omor!”/ VIDEO

 

Showbiz-ul autohton a fost zguduit din temelii, după ce o filmare cu Roxana Dobrițoiu și Denisa Despa, în care se băteau cu pumni și picioare, într-un restaurant din Capitală, a ajuns în presă! Deși părea că se va lăsa cu dosare penale, cele două bombe sexy au îngropat securea războiului, iar despre acest aspect a vorbit mai în detaliu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”.

Roxana Dobrițoiu a mărturisit la Antena Stars că a iertat-o pe Denisa Despa pentru comportamentul agresiv pe care l-a avut față de ea. Deși au fost prietene bune ani la rândul, dinamica dintre cele două s-a schimbat radical, iar drept dovadă stau imaginile cu ele în care se băteau într-un restaurant din Capitală.

Deși a ținut să precizeze că nu poate trece peste violențele exercitate asupra ei de Denisa Despa, Roxana Dobrițoiu a mărturisit că a iertat-o pe dansatoare, prin decizia de a nu îi face plângere penală la Poliție.

„Toată lumea mi-a spus că e a treia oară când fata asta dă în mine, nu mă resoectă deloc și că ar trebui să merg la Poliție să dau o declarație. Eu nu sunt genul să mă bat, nici să fac scandal și nici să merg prin tribunale să fac scandal. Eu am iertat-o de multe ori, la modul că dacă voiam să-I fac rău, puteam. Lovitura la cap poate fi tentative de omor. M-am dus la INML, dar apoi mi-a venit un gând să nu îi fac rău și să merg prin tribunale. Nu se va mai ajunge nicăieri. Ea a acceptat să ne întâlnim în anturaje cu prieteni comuni. Toată lumea a fost împotriva ei și lumea i-a sărit în cap, cred că de asta a vrut să se împace. Ea a făcut pasul înapoi și a spus că îi pare rău, dar nu mie personal. A fost în avantajul ei.”, a spus Roxana Dobrițoiu la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest