Ruby, pusă la punct de bunică din cauza kilogramelor în plus: "Mamaia mereu a fost obsedată de frumusețe și de sexoșenie"

 

Bunicile sunt cunoscute pentru dragostea lor necondiționată și pentru grija constantă față de nepoți. Însă, pentru Ruby, acest lucru poate fi uneori supărător, mai ales când vine vorba de greutatea ei. Bunica ei o ceartă mereu pentru obiceiurile alimentare nesănătoase și pentru kilogramele în plus pe care le are.

 

Ruby, în exclusivitate pentru Showbiz Report: „Mamaia mereu a fost obsedată de frumusețe și de sexoșenie și este foarte atentă la ceea ce mănânc, la ceea ce beau, adică mă ceartă că beau doar suc, că mănânc într-una dulciuri și fel și fel de prostii. Mă bucur că am nutriționistul care îmi suflă în ceafă!”

 

Cântăreața a dezvăluit că are un nutriționist care o ajută să aibă grijă de alimentația ei și să rămână în formă. Pe lângă îngrijorarea bunicăi față de greutatea ei, Ruby a mai declarat că aceasta se teme și că nu cumva să-și schimbe aspectul fizic în prezent. Însă, artista simte că este mai sănătos să aibă un pic de cărniță pe ea și să se simtă bine în pielea ei, chiar dacă acest lucru nu este pe placul bunicăi sale.

 

„Acum un an jumate aveam în jur de 41 de kilograme, toată lumea se plângea că sunt prea slabă, iar mamaia se certa cu ei, spunând că așa trebuie să fiu. Ei îi place să fiu slăbuță și să se asigure că nu mă îngraș. Eu mă simt mai bine dacă am un pic de cărniță pe mine, să fiu puțin mai volubilă, să am de ce să mă apuc, dar mamaiei nu îi place. Mamaiei îi place să mă îngrijesc, să fiu frumoasă, deșteaptă și bogată. Nu își dorește prea mult de la viață”, a precizat artista


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest