S-a cuplat Kamara cu Megan Fox de România?! „Noi stăm în același cerc!”

 

Cei doi au dat cărțile pe față pe canapeaua emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars.

 

În ultima perioadă, Megan Fox de România și Kamara sunt văzuți din ce în ce mai des împreună. Firesc, în rândul fanilor s-au dezvoltat o serie de curiozități, aceștia întrebându-se dacă aceștia formează un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Cântărețul și actrița au venit la Antena Stars, unde au dat cărțile pe față și au declarat ce relație este, de fapt, între ei.

 

În platoul Showbiz Report de la Antena Stars, atât Megan Fox cât și Kamara au fost uimiți când au auzit că lumea vorbește despre ei ca de un cuplu. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, cântărețul a ținut să precizeze că într-adevăr, actrița este o femeie foarte frumoasă și dorită de foarte mulți bărbați, însă ei nu sunt împreună. Kamara a povestit că de foarte multe ori, Gabriela Nastas a stat cu fiul lui Leon atunci când el nu putea ajunge acasă din cauza treburile, iar prin asta o consideră deja parte a familiei, însă nu în sensul unei relații de dragoste.

 

"Noi stam în același cerc. Ne ajutam. Uneori mai sta si cu fiul meu, Leon, când nu ajungeam acasă sau era nevoie, când nu ajunge bona. Nu e mai mult între noi, este o femeie frumoasă, nu ai cum sa nu îți placa o asemenea femeie", a declarat Kamara la Antena Stars.

 

La rândul ei, Megan Fox a explicat că el a fost cel care a luat-o de mână și a prezentat-o managerului, iar de atunci a început cariera ei, astfel că fără ajutorul lui nu era unde este astăzi. "Kama m-a susținut de la început. A fost omul care m-a luat de mana și m-a prezentat managerului, iar de aici a început totul. A fost omul care m-a susținut și m-a încurajat. Eu inițial nu am crezut în chestia asta, dar când m-a prezentat am fost într-o situație în care nu știam cum să reacționez. Pentru mine Kama este unul dintre puținii oameni de încredere. Am legat o mare prietenie", a spus Megan Fox.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest