S-a rupt lanțul de iubire dintre Amalia și John, concurenții de la Mireasa: „Pentru unul dintre noi e din păcate, pentru celălalt e din fericire!”

 

Cei doi concurenți de la Mireasa – Capriciile Iubirii nu mai sunt împreună. Care e motivul despărțirii dintre John și Amalia.

 

John și Amalia au decis să o ia pe drumuri separate după ce s-a încheiat emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii. Vestea a fost dată de fostul concurent al reality-show-ului de la Antena 1, el mărturisind la Showbiz Report că a avut cele mai serioase intenții cu Amalia, dar până la urmă relația nu s-a materializat. Chiar dacă au format unul dintre cele mai aperciate cupluri ale emisiunii, se pare că acum nu ar mai exista cale de împăcare.

 

„Nu mai suntem împreună, într-adevăr. Poate pentru unul dintre noi e din păcate, pentru celălalt e din fericire. Din punctul meu de vedere, chiar am avut inenții serioase, ar fi multe de argumentate de spus, nu vreau să intru foarte mult în detalii”, a spus John la Antena Stars.

 

Motivul rupturii ar consta în faptul că Amalia ar fi fost deja cu cineva dinainte, și nu a făcut altceva decât să joace un rol. După despărțirea de Amalia, John și-a refăcut, la rândul lui, viața. Fostul concurent de la Mireasa-Capriciile Iubirii a recunoscut că este în tatonări cu o domnișoară, dar nu se va afișa cu ea până nu va fi sigur că relația va fi oficială și serioasă

 

„Am avut intenții serioase, nu neg, pot să spun că a avut și părți bune fata, dar după tot ce s-a întâmplat e mai bine pentru amândoi. Probabil avea pe altcineva dinainte, asta e și ideea. Tot rolul ăsta și toată ruperea asta și căutarea motivelor cred că a fost cu un scop. Ceva a fost acolo, am simțit și așa a fost. Vorbesc cu cineva, dar nu pot să spun că e ceva oficial și sincer nici nu vreau să mă mai afișez cu cineva până nu e o treabă serioasă”, a adăugat fostul concurent de la Mireasă-Capriciile Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest