Sărbătorile de Crăciun s-au schimbat pentru Maria Cârneci după ce a rămas văduvă: „El se ocupa…”

 

Drama trăită în urmă cu trei ani o simte și acum îndrăgita interpretă de muzică populară. Spiritul Crăciunului s-a pierdut pentru Maria Cârneci după ce a rămas singură.

 

În exclusivitate la Showbiz Report, Maria Cârneci a dezvăluit că de când a rămas văduvă și sărbătorile de iarnă au devenit mai puțin importante pentru ea. Pregătirile pe care le făcea înainte cu ocazia Crăciunului nu le mai face acum. Maria Cârneci a trăit o durere insurmontabilă când și-a pierdut soțul, iar moartea lui a făcut-o să renunțe la multe dintre lucrurile pe care le făcea când el era încă în viață. Acum, cântăreața recunoaște că nu mai așteaptă Sărbătorile așa cum le aștepta înainte de marea pierdere.

 

Interpreta de muzică populară a mărturisit că soțul ei era cel care se ocupa cu alegerea muzicii și cu decorarea casei și a grădinii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Rămasă văduvă, artista nu mai simte nevoia să facă astfel de lucruri de una singură, doar împodobirea bradului rămânând pentru ea singura tradiție care marchează spiritul acestor sărbători.

 

„Eu simt prezența lui după o viață petrecută împreună. (...) Ce am făcut împreună cu el nu îmi mai vine să fac și nu mai pot să mai fac. El își alegea CD-urile cu colinde în săptămâna din preajma Crăciunului și după. Alegea cântece liniștitoare, cu substanță, cu mesaj. El se ocupa să decoreze curtea, gardul, pomii … lucruri pe care nu le mai fac, nu pentru că n-aș putea, dar nici nu mai îmi vine.”, a spus Maria Cârneci, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest