Scandal monstru între Tzancă Uraganu și Yoannes, din cauza Narcisei Moisa: „Ești un bolovan, bă!”/ VIDEO

 

Scandalul dintre Tzanca Uraganu și Yoannes capătă proporții din ce în ce mai mari! Cei doi au ajuns la cuțite, după ce manelistul a publicat o serie de mesaje de amor pe care i le-ar fi trimis Narcisa Moisa, în timp ce îi declara dragostea soțului și îl implora să se întoarcă acasă pentru că nu mai poate de dor.

În cadrul emsiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, Tzancă Uraganu, Yoannes și Narcisa Moisa au fost protagoniștii unei confruntări fără precedent! Manelistul a intrat în direct și a încercat să dezvăluie care este adevăratul motiv de la care a pornit întregul război, însă fără niciun succes, dat fiind că cei doi soți nu i-au permis să vorbească.

Chiar și așa, Tzancă a dezmințit faptul că în spatele mesajelor de amor s-ar fi aflat Yoannes ca să îl testeze, iar asta pentru că între el și Narcisa Moisa ar fi existat mai mult de o ntâlnire profesională

”Când m-am întâlnit cu ea tot el a venit? Ion Ciobanu ăsta și-a pus perucă? Că nu mai țin minte. Spuneți-i broscului ăsta să tacă din gură. Tocmai, fără jigniri. Mie nu-mi place să jignesc, mai ales la televizor.

Nu știe de cei 7 ani de acasă. Nu se poate vorbi tot aici la televizor, pentru că nu ar fi ok. Deci să tacă ăsta din gură, că nu-i ok. Eu i-am spus lui să mă lase în pace, să nu se mai lege de mine de o săptămână, dar el a început să posteze de mine pe Instagram, pe Facebook. I-am zis că o să piardă din orice punct de vedere. Ne-am întâlnit noi doi, eu și Narcisa. Și la studio, când a venit și Fraierică”, a declarat Tzancă Uraganu.

Dar să nu credeți că Yoannes s-a lăsat mai prejos și i-a declarat război lui Tzancă: „Ești un bolovan, bă! Nu știi de capul tău. Te-a ars toată lumea. Ești o unghie în gât. Te-a speriat faima.”, i-a transmis Yoannes lui Tzancă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest