Seba a explicat de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Adelina: „Nu am vrut să dau satisfacție celor din Casă”

 

După ce show-ul Mireasa - Capriciile Iubirii s-a încheiat, din casă ies la iveală aspecte de puțini știute. La Showbiz Report, Seba a spus totul despre relația cu Adelina și cu ceilalți participanți la concurs.

 

Seba și Adelina a fost privit de mulți ca unul dintre cele mai reușite cupluri de la Mireasa – Capriciile Iubirii. Relația dintre cei doi a fost una tumultuoasă, iar în cele din urmă aceasta nu a rezistat, cei doi hotărând că nu e cazul să facă pasul cel mare. Fostul concurent a dezvăluit la Showbiz Report care a fost motivul pentru care nu a vrut să o ceară în căsătorie pe blondină. Întrebat de doamna Gabi, Seba susține că nu a cerut-o pe Adelina în căsătorie pentru a nu da satisfacție celor din jur. De asemenea, tânărul s-a arătat mândru pentru că a făcut ceea ce a simțit și a declarat că a observant anumite lucruri la Adelina care i-au dat de gândit.

 

„Pur și simplu am făcut ceea ce am simțit eu pentru că am vazut toate lucrurile astea. Aveam foarte multe lucruri de spus și am ocazia să le spun acum pentru că sunt sincer. Nu am vrut să dau satisfacție celor din jur, inclusiv ție. Ce este atât de greu de înțeles? Eu am observat lucruri despre Adelina și nu am putut să spun chiar tot. Nu am vrut să dau satisfacție celor din casă”, a povestit Seba, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

Fostul concurent nu a dorit să dezvolte subiectul și să spună ce l-a deranjat cu adevărat la Adelina, menținându-și ideea că nu a vrut să le facă pe plac celor din Casă. Doamna Gabi a insistat, fiind curioasă să afle dacă în prezent Adelian mai este iubita lui Seba. Băiatul a fost tranșant.

 

„Bineînțeles că nu e iubita mea. Cel mai probabil a fost o nepotrivire de caracter, dar în mare parte au contribuit într-un mod negativ cei din casă. Nu îi acuz, cum am și spus trebuie să lași timpului timp. Trebuie să încerci, după poate îți pare rău că nu ai încercat. Sunt fericit că am încercat cu Adelina. Eu sunt eu, nu am ce să ascund. Nu am ceva cu cei din casă, tind să cred că nu se așteptau să vorbesc, pentru că atunci când ești bun, ești luat de prost”, a adăugat fostul concurent de la Mireasa-Capriciile Iubirii.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest