Serghei Mizil, la un pas să-și ridice mama din sicriu: „A băgat mâna sub ea!”

 

O întâmplare halucinantă, ce-l are în prim-plan pe omul de afaceri, a fost povestită de prietenul Migdale la emisiunea Showbiz Report.

 

Migdale, prieten vechi al lui Serghei Mizil, a dezvăluit la emisiunea Showbiz Report un episod cel puțin bizar din viața omului de afaceri, petrecut într-unul dintre cele mai triste momente, la înmormântarea mamei. Acesta a povestit că Serghei Mizil a fost foarte aproape să-și ridice mama din coștiug pentru a o plimba pe străzile din București.

 

Motivul pentru care ar fi recurs la un astfel de gest este unul la care doar Serghei Mizil s-ar fi putut gândi. El a vrut să facă acest lucru deoarece spunea că mama lui nu a mai văzut de mult Bucureștiul deoarece a stat acasă în ultimii ani de viață, iar atunci ar fi putut să se plimbe pentru ultima dată. Totul s-a întâmplat la priveghiul mamei, după cum a dezvăluit Migdale.

 

„Am fost la suferința lui, la priveghi. Am fost la înmormântarea mamei lui și știi că la noi la țigani mai se face o caterincă, mai una alta, la un moment dat săracul plângea, îmi era milă de el, s-a dus la coșgiuc la maica-sa și mi-a zis: „Vino, țigane să o iau și eu pe mama că ea n-a mai văzut Bucureștiul de mult!” și a băgat mâna sub ea să o ia pe maica-sa moartă să o bage în mașină”, a spus prietenul lui Serghei Mizil.

 

Prezent în platou, Serghei nu doar că a confirmat că așa au stat lucrurile, el a precizat că astfel de situații se întâmplă și acum. Un singur aspect diferă: mortul e plimbat prin locurile dragi lui în sicriu, în timp ce el a vrut să o ridice pe mama lui din coșciug și să plimbe trupul fără viață prin București pe bancheta din spate a mașinii. ”N-ai văzut că pe aștia îi duce acum morți pe unde au fost? Era cald afară, să se aerisească”, a spus el la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest