Sfatul Gabrielei Cristea pentru finaliștii de la Mireasa: „ Dacă nu ai asta mai bine stai acasă, dai noroc cu oglinda”

 

Îndrăgita prezentatoare știe care este ingredientul secret pentru o relație perfectă și l-a dezvăluit și celor două cupluri prezente în platoul Showbiz Report: Ella și Petrică, Ana și Alex.

 

Marii câștigători de la Mireasa, Petrică și Ella, dar și cuplul clasat pe locul doi, Ana și Alex, au fost prezenți la emisiunea Showbiz Report. Gabriela Cristea a intrat prin telefon pentru a-I felicita, dar și pentru a le oferi o serie de sfaturi. Prezentatoarea TV apreciază că marele câștig al participanților este că și-au găsit jumătatea, dar acum trebuie „să se reîndrăgostească” unul de altul în fiecare zi.

 

,,Mă bucur din tot sufletul pentru ceea ce au găsit la Mireasa, pentru că s-au găsit unul pe altul. Vreau să le urez Casă de piatră, să fie fericiți. Să petreacă sărbătorile astea în liniște și, nu știu dacă sunt eu în măsură să dau sfaturi, dar ce pot spune: fiecare să se uite la partenerul lui și în fiecare dimineață să se trezească și sa se reîndrăgostească de el. Cred că acesta este secretul, când te trezești dimineața și te uiți la omul de lângă tine și o faci cu drag și bucurie și spui că e omul cu care îți vei petrece și ziua aceasta. Eu nu am mizat pe niciun cuplu, pentru că mie mi se pare că toți ar fi meritat să câștige, toți cei care și-au găsit iubirea acolo, sufletul pereche și s-au căsătorit acolo. Eu am mizat pe dragoste și sunt sigură că cel mai mare câștig al lor este faptul că s-au găsit unii pe alții. Restul e cancan, pentru că ei sunt foarte frumoși. chiar e greu să găsești un partener, iar lucrurile sunt grele în Casa Mireasa, pentru că spațiul și timpul se comprimă, o săptămână e ca un an" , le-a transmis Gabriela Cristea cuplurilor de la Mireasa.

 

Exact ca și în viață, și în Casa Miresei conflictele au fost inerente: ,,Faptul că s-au mai iscat discuții este firesc, până la urma și în casă dacă stai cu soacra se iscă discuții, cu sora, cu fratele. Trăiești o viață lângă un om și habar nu ai cine este, iar eu chiar vorbesc din experiență, nu din cărți. Mie mi se pare important că ei s-au găsit într-un show de televiziune, pentru că indiferent de bagajele cu care vin din trecut și oricât de mult ar încerca să le ascundă. Este imposibil ca cineva să treacă printr-un astfel de show și să nu îi fie cunoscut trecutul în proporție de 90%”.

 

Îndrăgita prezentatoare, care de altfel și-a expus și o parte din viață în cadrul intervenției, vorbind despre divorțul de primul soț, știe din proprie experiență că pentru ca o relație să reziste pe lângă iubire trebuie să existe respect mutual în cuplu, între cei doi parteneri.

 

„Eu nu cred că iubirea lor va fi mai expusă în afara Casei. Dacă vorbim de iubire adevărată. Își dau mâna unul altuia și merg mai departe. Cam ăsta e secretul în viață. În momentul în care nu mai poți și dai înapoi lucrurile se complică. Ella și Petrică știu foarte bine, mai ales că mama lui Petrică nu prea a vrut-o. Până la urmă așa e și în viață, nu toată lumea te place. Poți să ai surpriza ca soacra ta să nu fie cea la care ai visat și să se uite chiorâș la tine. Dar importantă e dragostea și respectul pe care și-l poartă unul altuia. Dacă nu ai asta mai bine stai acasă, dai noroc cu oglinda și îți vezi de viața ta. Viața e tumultuoasă. Eu am trecut printr-un divorț, dar am sperat. Și după o perioadă mai grea l-am întâlnit pe soțul meu, cu care totul merge excelent”, e mesajul transmis de Gabriela Cristea pentru cele două cupluri prezente în platoul Showbiz Report.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest