Showbiz Report: Natalia Mateuț, îndrăgostită de un super star internațional!

 
+2 click pentru
galerie

În cadrul emisiunii "Showbiz Report" de astăzi, difuzată la Antena Stars, prezentatoarea TV Natalia Mateuț a făcut un anunț important pentru colegii de platou și telespectatori: este îndrăgostită de un celebru cântăreț internațional. Andrei Ștefănescu, unul dintre colegii ei de la emisiune, a menționat că bărbatul este viral și pe platforma de TikTok, unde stă non-stop în fiecare zi.

Natalia Mateuț, cunoscută pentru prezentarea emisiunii "Showbiz Report", alături de Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu, a dezvăluit că urmează să meargă la unul dintre concertele acestui cântăreț, care va avea loc anul acesta în România

 "Lasă-mă că nu am timp de ține acum. Vai de mine! De două zile și de două nopți nu am somn. Mă uit non-stop. Uită-te și tu la frumusețea asta de bărbat. Uite, dragul de el, frumos! Mai, asta e bărbat, pătrățele, mușchi. Când urcă pe scenă, rupe scena în două. Nu că voi, doi popândăi! Îmi sunteți foarte dragi, dar… Eu o să merg la un concert de al lui. Ne-am potrivi. Eu zic că ne potrivim", a mărturisit Natalia Mateuț, fericită și entuziasmată.

Cunoscutul artist care i-a furat inima Nataliei Mateuț este Daniel Coulter Reynolds, solistul trupei pop-rock Imagine Dragons, care va veni în această vară la Cluj Napoca, la Untold.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest