Silvia Dumitrescu dezvăluie momentul dificil din viața ei: lupta de 30 de ani cu boala

 

Silvia Dumitrescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre dificultățile din cariera sa și despre momentul dificil prin care a trecut atunci când i s-a declanșat boala de tiroidă.

 

Artista și-a pierdut mama când fiul ei avea doar 10 luni, iar acest lucru a avut un impact major asupra sa. Silvia a afirmat că a întâlnit obstacole în cariera sa, însă a încercat mereu să ofere bunătate și să evite oamenii invidioși și răi. Ea a adăugat că înțelege că nu toți oamenii sunt dotați cu empatie și că, în cazul în care primește răutate, ea răspunde cu bunătate. Artista a subliniat că luptă cu boala sa de tiroidă de 30 de ani și încearcă să se recupereze.

 

''Când a murit mama băiatul meu avea 10 luni și am avut un șoc emoțional, am avut o suferință foarte puternică care s-a dezvoltat pentru că alăptam, m-am abținut să plâng, iar atunci s-a declanșat această boală de tiroidă. Multă lume nu înțelege transformarea mea. Oamenii care au această boală suferă și de o ușoară anxietate. Încerc să-mi revin.'', a mai adăugat Silvia Dumitrescu la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest