Simona Secrier, zi de naștere dureroasă la un an după moartea lui Mihai Constantinescu: „Petrec singură”/ VIDEO

 

Simona Secrier a avut parte de o aniversare dureroasă, iar asta pentru că nu l-a avut alături pe partenerul său de viață, Mihai Constantinescu. În direct la „Showbiz Report”, soția artistului a declarat că au apus vremurile în care petrecerea alături de iubirea vieții sale și de prietenii lor, motiv pentru care celebrarea zilei sale de naștere de anul acesta a fost foarte diferită față de cele din trecut.

Simona Secrier a mărturisit că singurul lucru pe care și-l dorește de ziua ei este să aibă parte de sănătate atât ea, cât și persoanele apropiate ei. Aniversarea soției lui Mihai Constantinescu s-a desfășurat ca o zi normală, motivând că nu îi plac petrecerile care sunt dedicate trecerii anilor.

În direct, la „Showbiz Report”, partenera de viață a regretatului compozitor a povestit cum se desfășurau aniversările în trecut, atunci când Mihai Constantinescu era în viață.

„Nu prea îmi place să petrec, că îmbătrânesc. Dar ăsta e cursul vieții. Încerc să fiu într-un echilibru și să păstrez o armonie cu mine și cei din jurul meu. Eu și Mihai nu petreceam singuri niciodată, mereu eram cu prietenii. De obicei plecam din București. Mergeam foarte des la Râșnov, ne plăcea acea zonă. Eram doar noi și vreo 10-15 prieteni”, a povestit Simona Secrier cu nostalgie.

 Mai mult decât atât, Simona Secrier a dezvăluit că Mihai Constantinescu era un bărbat extrem de atent, care îi făcea mereu cadouri, fără să existe o ocazie specială.

„El îmi făcea surprize în fiecare zi, nu trebuia să fie ziua mea ca să îmi cumpere un cadou. Îi plăcea să se plimbe foarte mult prin mall-uri, îmi făcea cadouri în fiecare zi. Avea gusturi foarte bune. Petrec singură eu și cu pisicuța mea. Din cauza situației nu mă pot vedea cu prietenii mei. Dar a primit o sumedenie de mesaje. A trecut repede ziua că am tot vorbit la telefon. Îmi doresc să fiu sănătoasă eu, familia mea, prietenii mei”, a mai adăugat Simona Secrier, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest