Simona Trașcă a plâns de ziua ei! Mesajul care a lăsat-o fără cuvinte pe divă: „Foarte rar mi-a zis că mă iubește!”

 

Fosta asistentă TV a fost emoționată profund în prima zi a anului, atunci când a serbat împlinirea vârstei de 42 de ani.

 

Simona Trașcă a împlinit 42 de ani în prima zi a lui 2022, iar primul care a sunat-o a fost chiar bărbatul care i-a dat viață. Tatăl ei, cu care nu a avut chiar cea mai bună relație, s-a gândit la ea, fapt care a marcat-o profund pe divă. În exclusivitate la Showbiz Report, fosta asistentă TV a mărturisit că a plâns de emoție ca urmare a gestului făcut de părintele său.  

 

„A fost primul, mi-a dat chiar înainte de 00.00. Am rămas cu telefonul în mână, mi-au dat lacrimile de fericire, normal. Foarte rar mi-a zis tata că mă iubește și oricum au fost mulți ani în care nu mi-a zis „La mulți ani” deloc, așa că pentru mine a fost wow. Am vorbit de Crăciun, l-am sunat eu. Nu ne-am mai văzut cred că de trei ani sau patru. N-am mai apucat să ne vedem”, a povestit Simona Trașcă la Antena Stars.

 

Ea nu a avut cea mai bună relație cu tatăl său. Tot la Antena Stars a mărturisit că acesta a bătut-o când era mică și a rămas traumatizată ca urmare a loviturilor încasate. “Tata mi-a spus că îi pare rău ce i-a făcut lui mama și că plânge pentru frate-miu și îi pare rău și de mine pentru ce ne-a făcut. El a avut o copilărie foarte grea. Eu nu vreau să îi ofer copilului meu copilăria mea. Cum a fost taică-miu tratat acasă, așa ne trata și pe noi. Mi-a zis și mie de câteva ori că mă iubește. Toată copilăria mea am fost leșinată după tata, cu toate că mă bătea foarte des și foarte rău. El știe că ne-a făcut foarte mult rău, dar asta este”, a povestit fosta asistentă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest