Simona Trașcă, mărturisiri cutremurătoare despre motivul morții fratelui ei: „Am vrut să îl ajut, dar a fost peste puterile mele”/ VIDEO

 

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Simona Trașcă a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre situația degradantă în care s-a aflat fratele ei înainte să moară, dar și despre ce anume a condus la destinul tragic al bărbatului.

Simona Trașcă și-a pus sufletul pe tavă la Antena Stars și a vorbit îndurerată despre dependența de droguri a fratelui său care i-a curmat destinul. Deși au trecut șapte ani de când, fratele ei a murit, blondina nu poate trece peste pierderea suferită, iar pentru că recent i-a organizat parastasul acestuia, rănile au fost redeschise, zi în care a plâns fără încetare.

„S-a întâmplat pe 27 aprilie, dar fiind în post mama a zis să îi facem pomana de 7 ani după ca să se bucure și el. Am vrut să vin astăzi să le spun oamenilor care judecă pentru că în săptămâna cu pomana, am avut o săptămână foarte grea. Nu a știut nimeni. Am fost foarte sensibilă. Eu i-am dat mamei bani să facă o parte din treabă. Eu l-am visat de câteva ori înainte de pomană pe frate-miu și îmi cerea ceva. I-am făcut o pomană foarte frumoasă, a avut e toate. Eu nu am mai mâncat colivă de 11 ani, de la moartea bunicului meu, iar acum am simțit nevoia să mănânc. I-am sfințit și crucea, a fost una nou. A fost o zi foarte dureroasă pentru mine, am plâns până nu am mai avut lacrimi.”, a spus Simona Trașcă la Showbiz Report.

Simona Trașcă a mărturisit că a făcut tot ce i-a stat în putere ca fratele sau să renunțe la viciul care i-a adus sfârșitul, însă dependența pentru droguri a fost mult mai puternică decât rațiunea acestuia, motiv pentru care nu a mai avut nicio șansă la viață.

„Foarte bună. Sunt singura din familie cu sufletul împăcat pentru că am făcut tot ce am putut. Chiar am făcut. Lumea nu înțelege că el, săracul, lupta și nu mai putea din cauza drogurilor. Avea probleme și pe mine mă suna. Am încercat, dar a fost peste puterile mele, dar și peste ale lui, din păcate. Regrete avem cu toții în suflet dar eu știu că am făcut tot. Au fost momente când eu nu aveam bani în buzunar, dar i-am dus pachete când era închis.”, a spus Simona Trașcă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest