Simona Trașcă, pândită de admiratorul obsedat, zi și noapte! Detalii incredibile! VIDEO

 

Simona Trașcă trece prin momente cumplite, din cauza unui admirator care a dezvoltat o obsesie îngrijorătoare pentru ea. Pe numele său, George, a ajuns să o pândească zi și noapte și să o urmărească oriunde merge blondina, în speranța că va reuși sa o convingă să aibă o relație amândoi.

Deși a cerut ordin de restricție pe numele admiratorului obsedat, Simona Trașcă este în continuare terorizată de George, care pare că nu are de gând să îi dea pace prea curând. Invitată în platoul emisiunii “Showbiz Report”, blondina a mărturisit că bărbatul i-a filmat până și mașina și a încărcat clipul pe rețelele de socializare, susținând că Simona este soția lui.

În direct, printr-o conferință video, a intrat și George care a susținut că este convins de faptul că Simona Trașcă are sentimente pentru el, însă consideră că este doar o chestiune de timp până când aceasta va recunoaște, astfel că nu are de gând să se lase.

”Am luptat cinci ani, aș mai lupta încă zece, dacă e nevoie. Cu siguranță, este vorba despre o chestiune de timp și lucrurile se vor îndrepta. Am greșit față de ea și atâta tot. Nu contează ce a fost și ce nu a fost, contează situația de față. Nu o să renunț”, a declarat George la Antena Stars.

Simona Trașcă l-a atacat pe George cu un spray paralizant

În urmă cu câteva zile, Simona Trașcă l-a atacat pe admiratorul obsedat cu un spray paralizant, după ce acesta s-a prezentat în fața casei sale pentru a-i face o surpriză. Traumatizată de atitudinea bărbatului, fosta asistentă TV a folosit ultima soluția pentru a-l îndepărta pe acesta de lângă ea.

”Am fost astăzi la imobilul Simonei Trașcă, voiam să-i fac o surpriză, iar ea a venit și m-a agresat cu un spray paralizant. Nu am intenția de-ai face rău acestei femei, am avut ceva în trecut, ea neagă, e cuvântul meu împotriva cuvântului ei. Ea mi-a zis că vrea să o las în pace, iar eu n-am putut să mă opresc. Am fost la ea la bloc, i-am zis că vreau să ne împăcăm, să mă ierte...Și ea a încercat să mă agreseze...”, a spus bărbatul în fața secției de poliție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest