Starea de sănătate a Simonei Trașcă s-a înrăutățit! „Am băut puțin și iar am făcut o criză”

 

Vedeta nu mai scapă de crizele insuportabile. Ultima a avut-o într-un club. Blondina a dat toate detaliile în platoul Showbiz Report.

 

Când credea că viața ei reintră în normal, lucrurile au luat o turnură proastă. Simona Trașcă se simte din ce în ce mai rău. A povestit totul în platoul emisiunii Showbiz Report, unde a fost invitată.

 

Zilele trecute, vedeta a mers la o petrecere, iar de atunci durerile pe care le avea s-au agravat din cauză că a băut foarte puțin, însă a fost suficient ca stările de rău să se declanșeze din nou. „Weekend-ul acesta am fost în club, mă simțeam ceva mai bine, a fost ziua unei prietene. Am băut puțin și iar am avut criză de fiere. Cine a avut așa ceva, știe. Sunt niște dureri exagerate. Un rău incredibil. Am plecat mai devreme când a început să mi se facă rău.”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

 

Simona Trașcă a vorbit și în urmă cu ceva timp despre problemele de sănătate, chiar când se afla în drum spre spital. Atunci, blondina mărturisea, într-un interviu la Antena Stars, că a crezut că este la un pas de moarte din cauza durerilor insuportabile pe care le avea. „De aproape două săptămâni. Am făcut o criză de fiere și mi-a fost extrem de rău. Știu că am bila mărită. Știu că nu trebuie să beau sucuri acidulate sau să mănânc anumite chestii, dar n-am respectat niciodată”, spunea atunci vedeta.

 

Simțind că starea sa se agravează din ce în ce mai mult, Simona Trașcă a încercat să ia mai multe pastile pentru a trece peste stările de vomă și amețeală pe care le are din cauza problemelor cu fierea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest