Superstiția care îi ghidează viața lui Gheorghe Turda: de ce își sărbătorește ziua de naștere din 5 în 5 ani

 

Interpretul de muzică populară a făcut dezvăluiri despre motivul pentru care își sărbătorește ziua de naștere o dată la 5 ani. Artistul a dezvăluit că această decizie a fost luată în urma unei superstiții la care ține foarte mult și că nu este bine să îți sărbătorești ziua de naștere în fiecare an.

„Am o anumită ordine ciclică. Eu mă sărbătoresc ca pe vremea lui Ceașcă, din 5 în 5 ani. Nu e bine pentru că, eu am o superstiție din 5 în 5 ani", a declarat Gheorghe Turda în emisiunea Showbiz Report.

Artistul a menționat că cel mai frumos moment al sărbătoririi zilei de naștere a fost la vârsta de 60 de ani, când a avut loc un spectacol și o petrecere cu 60 de persoane invitate, printre care s-a numărat și președintele Ion Iliescu.

În timpul emisiunii, Gheorghe Turda a fost foarte emoționat și a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a amintit de unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Artistul a fost implicat într-un accident de mașină și a menționat că în astfel de situații, familia este foarte importantă pentru susținere.

„Celula de bază a societății e familia. Dacă nu ai o familie, care să te susțină, nu ai succes în lumea aceasta artistică (...) Sunt multe (n.r. regrete), pentru că omul nu le poate împlini pe toate. Nu le poți îndeplini pe toate. Sunt multe pe care le vrei, sunt altele la care nu te aștepți și vin de la Dumnezeu. A fost o cumpănă, atunci când am ieșit din acel accident Dumnezeu și mama”, a spus Gheorghe Turda.

În concluzie, Gheorghe Turda își sărbătorește ziua de naștere din 5 în 5 ani din cauza unei superstiții la care ține foarte mult. Artistul consideră că această tradiție îi aduce noroc și a menționat că cel mai frumos moment al sărbătoririi zilei de naștere a fost la vârsta de 60 de ani. De asemenea, Gheorghe Turda a subliniat importanța familiei în viața sa și a menționat că fără sprijinul acesteia, nu ar fi reușit în lumea artistică


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest