Suzana și Daciana Vlad, mărturii în exclusivitate la Antena Stars! De ce nu vor mai cânta vreodată în noaptea de Revelion!

 

Gemenele folclorului maramureșean au explicat la Showbiz Report de ce nu au în plan să se căsătorească.

 

Suzana și Daciana Vlad sunt două dintre cele mai iubite artiste de muzică populară de la noi din țară. Cele două au urcat pe scena încă de la o vârstă fragedă și au fost susținute de părinți încă de mici. Gemenele folclorului din Maramureș au vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre planurile de viitor, dar mai ales motivul pentru care nu vor momentan să se căsătorească. Ele au declarat că pentru moment cariera muzicală are prioritate în fața vieții private.

 

''În momentul de față prioritate pentru noi este cariera muzicală. Au fost dileme, am avut foarte mare grijă, noi am muncit foarte mult și am zis că ar fi păcat să vină cineva ca să ne spulbere toate visele și mai ales că noi suntem veșnic împreună. Știu că atunci când ne vom căsători vom petrece timp împreună'', au declarat gemenele la Antena Stars.

 

Totodată, ele au explicat de ce nu vor mai cânta niciodată în noaptea dintre ani. Asta pentru că în urmă cu 10 ani, atunci când aveau 18 ani, cele două gemene și-au pierdut tatăl în noaptea de Revelion. După pierderea celui mai important bărbat din viața lor, Suzana și Daciana Vlad au decis să nu mai cânte în noaptea de Revelion și să petreacă timpul alături de familie.

 

 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest