Unde va avea loc nunta lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan. Locația exclusivistă în care vor merge în luna de miere

 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul autohton de la actuală, astfel că după ce s-au logodit chiar la majoratul artistei, toată lumea a vrut să știe când și unde va avea loc nunta celor doi.

Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Edward Sanda a oferit detalii exclusive despre evenimentul în care își va uni destinul cu cel al Cleopatrei Stratan. Potrivit spuselor sale, căsătoria va avea loc chiar anul acesta, însă vor organiza doar ceremonia civilă, iar asta din cauza restricțiilor care există în contextul pandemiei de coronavirus.

Mai mult de atât, artistul a dezvăluit că nunta va fi organizată în România, într-o locație unde va exista și un ponton pentru un cadru de vis.

”Anul ăsta vrem să ne căsătorim. Nu facem nunta, doar cununia, undeva aproape de toamnă. Va fi ceva restrâns, frumos, liniștit, doar cu familia, aici în România, pe ponton”, a spus Edward Sanda la ”Showbiz Report”.

Cât despre unde va avea loc luna de miere, Edward Sanda a mărturisit că atât el, cât și Cleopatra Stratan își doresc să meargă în Maldive, dacă măsurile de siguranță și restricțiile se vor diminua.

”Dacă ar fi să se poată circula, noi am vrea să facem luna de miere în Maldive”, a adăugat artistul în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest