250.000 de euro pentru Mihai Priescu de la o femeie: „Dacă mă apreciază mai mult decât trebuie…”

 

Artistul care a spus că a pierdut jumătate de kilogram de aur în urma unui jaf a primit o ofertă bombă pe internet.

 

Anul trecut, Mihai Priescu a intrat în atenția publicului, când a povestit că i-a fost furat aproape o jumătate de kilogram de aur în urma unui jaf asupra locuinței. El revine în prim-plan, de această dată cu o nouă istorioară cu multe zerouri. Cântărețul a spus că la mai multe postări de pe rețelele de socializare primește comentarii de la o femeie, care anunță că suferă de o boală în față terminală și vrea să-i lase moștenire 250.000 de euro.

 

După ce a văzut propunerea, Priescu a vorbit despre aceasta la Antena Stars și a recunoscut că are multe dubii, dar nu elimină posibilitatea ca persoana în cauză să spună adevărul. „Ce să faci?! Primești fel și fel de chestii. M-a amuzat. Îți dai seama că trebuie să fie niște probleme pe acolo sau eu știu, s-ar putea să nu fie, s-ar putea să vină norocul. Dacă mă apreciază mai mult decât trebuie, s-ar putea să primesc”, a declarat Mihai Priescu la Antena Stars.

 

În cele din urmă, interpretul a menționat că a mai primit un mesaj similar în urmă cu câțiva ani, dar nu s-a materializat nimic. Din acest motiv, rămâne la varianta unei intenții ascunse din partea internautei. Nu o cunosc, nu am de unde să știu despre cine este vorba. Au fost mai multe comentarii. Le-a pus la mai multe postări de-ale mele. (...) Nu m-am gândit să iau legătura cu ea. Nu cred în cadouri de-astea peste noapte. Dacă ar fi ceva sigur, poate m-aș gândi, dar chiar mi se pare o glumă”, a mai adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest