(P) 5 sfaturi valoroase pentru începători la ONLINE CASINO

 
+3 click pentru
galerie

Cazinourile online vin cu oferte de nerefuzat pentru cei care vor să se distreze încercându-și norocul. Este o distracție care nu prezintă niciun risc pentru cei cu capul pe umeri, capabili să respecte câteva reguli foarte simple.

În plus, pasionații de gambling au posibilitatea să joace gratis pe unele platforme, fără ca măcar să își alimenteze contul. Dacă te interesează, există o rubrică în care găsești toate cazinourile care oferă bonus fără depunere pe PariuriX.com. Acest site este acreditat să scrie despre industria jocurilor de noroc, pe care găsești recenziile tuturor cazinourilor importante.

În cazul în care vrei să îți deschizi cont pe o asemenea platformă pentru a simți adrenalina generată de jocurile specifice, îți recomandăm să ții cont de 5 sfaturi valabile pentru toți începătorii:

Fii conștient că sunt șanse mai mari să pierzi

Un singur lucru este sigur atunci când vine vorba despre: nu poți să fii sigur de nimic. Greșește cine este convins că știe „o schemă” prin care va câștiga „sută la sută”. În gambling nu funcționează nicio strategie „minune”, totul fiind la latitudinea hazardului. Din contră, din cauza marjei de profit pe care și-o asigură fiecare operator, probabilitatea să pierzi este mai mare decât șansele de câștig.

Nu spunem că nu poți avea noroc, ci doar că trebuie să abordezi realist această activitate, pentru a nu avea deziluzii care să te împingă la un stil de joc defavorabil.

Fă-ți un plan încă din start

Fă-ți un plan de joc încă din start, care să aibă în vedere trei repere esențiale: limita de bani, limita de timp și formula prin care calculezi miza fiecărui pariu. Limita de bani se referă în primul rând la suma pe care o poți aloca lunar distracției într-un cazinou online. Obligatoriu, trebuie să fie o sumă pe care îți permiți să o pierzi. În al doilea rând, poți stabili limite de pierderi și de câștig zilnice sau săptămânale.

Limita de timp te ajută să nu „uiți” să te oprești din jucat, neglijând alte activități. Timpul este cel puțin la fel de valoros ca și banii. De exemplu, îți poți propune să joci maxim o oră pe zi. În fine, miza fiecărei runde trebuie să fie raportată la banii din cont, astfel încât din bugetul avut să poți juca cât mai multe runde. 

Verifică Payout-ul jucând varianta demo

Profitabilitatea unui joc este definită de Payout. Cu cât acesta este mai mare, cu atât șansele de a ieși pe plus sunt mai însemnate. În general, acest indicator procentual este menționat în secțiunea info a păcănelelor online, dar este bine să verifici și tu cât de bine și de des plătește un slot, înainte să îl joci pe bani reali. Poți face acest lucru accesând varianta demo, disponibilă pe unele platforme.

În plus, jucând doar „de distracție” vezi și dacă acel slot îți oferă emoțiile căutate, prin poveste, grafică, efecte sonore, funcții speciale și mecanism de câștig. 

Optează pentru pariurile cu cea mai mare probabilitate de câștig

În cazul în care ești fan ruletă, trebuie să știi că platformele online moderne au secțiuni live bine puse la punct, în care jocurile sunt făcute de dealeri, exact ca într-un cazinou terestru. Pe lângă experiența de joc superioară celei de la mesele electronice, există avantajul că fondul de câștig nu este limitat de un Payout.

Apropo de câștig, este foarte important să nu te lăcomești. Nu paria pe un singur număr, atras de cota 36.00, pentru că vei câștiga foarte rar. Te sfătuim să optezi pentru pariurile cu cotă 2.00, pe culoare, pe par/impar sau pe peste/sub 18.5. Dacă îți ies 3 pariuri din 5, ești pe plus.

Retrage banii dacă obții un câștig mare

Așa cum spuneam, deși e mai probabil să pierzi, nu este exclus să obții un câștig mai mare. De exemplu, poți declanșa o funcție specială la un slot. Nu mai vorbim de jackpot... În acest caz, nu lăsa euforia să strice norocul. Nu încerca să joci banii luați pentru a câștiga și mai mult, întrucât îi vei pierde. Asta îți poate confirma orice jucător cu experiență. Într-un asemenea scenariu, e doar un lucru de făcut: retragi cât mai repede banii și îți cumperi un cadou, care să îți amintească de ziua norocoasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest