A ajuns să-i dea dreptate! Ce spune Anamaria Prodan despre Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf

 

Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. În urmă cu 15 ani, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan își începeau povestea de dragoste. Bărbatul, la vremea respectivă, era căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Acum, în plin divorț, sexy impresara susține că fosta soție a antrenorului avea dreptate. Iată la ce se referă!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au început povestea de dragoste în urmă cu 15 ani. Atunci, antrenorul era implicat într-o căsnicie cu Mariana Pfeiffer, femeia care i-a oferit primul copil, pe Luca. Deși el susținea că mariajul are multe probleme, femeia a susținut clar și tare că soțul ei a înșelat-o cu sexy impresara. Acum, în plin divorț, Anamaria Prodan îi dă dreptate acesteia și subliniază că povestea se repetă!

'Povestea asta se repetă, eu acum uitându-mă înapoi îmi dau seama că dragostea e oarbă. Când Mariana Reghecampf îmi spunea că „m-a înșelat, și-a bătut joc de mine, îmi e rușine să ies pe stradă'. Eu veneam acasă și vorbeam cu el și îmi zicea că „Nu mai are nicio treabă, că nu mai e nicio problemă'. Mi-am dat seama că nu exista o problemă și s-a pomenit cu mine', a spus ea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest