A doua echipă a câștigat biletele pentru Argentina: ”Nu vă jucați cu sentimentele mele”

 

Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a primit cazare la hotel și un bilet pentru ultima etapă a competiției, Argentina.

 

A fost o cursă infernală, având în vedere miza imensă pusă în joc în ultima etapă din Ecuador: biletele pentru Argentina. Toate cele 5 echipe dorind să se alăture lui Romică și Cătălin Țociu, cei care erau siguri de prezența în Țara lui Maradona și a tango-ului. Toți concurenții au făcut un efort susținut să încheie proba pe prima poziție, dar, firesc, doar una dintre echipe a reușit acest lucru, anume să ajungă prima la Irina Fodor.

 

Alexia și Aris Eram au câștigat imunitatea și vor merge în Argentina alături de Romică și Cătălin Țociu, dar și alte echipe, care se vor afla în edițiile viitoare, după finalizarea probelor.

”Nu a spus nimeni că nu ați fost rapizi. Câteodată, alții sunt mai rapizi, într-adevăr, iar altă dată, nu. Se mai întâmplă. Dragilor, astăzi, nu a fost nimeni mai rapid ca voi”, a spus Irina Fodor. ”Am câștigat sau nu? Vă rog nu vă jucați cu sentimentele mele”, a spus concurentul, înainte să primească vestea

 

Concurenții au fost în al nouălea cer. ”Sunt cea mai fericită. Cred că nu am mai fost așa fericită de mult timp. Și în plus înseamnă foarte mult pentru noi pentru că nu am mai câștigat imunități demult. Am crezut că nu mai putem”, au mai adăugat concurenții.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest