A doua seară pe Insula Iubirii și primul sărut! „Provocările mă fac să-mi întrec limitele”

 

Fetele sunt dezinvolte pe Insula Iubirii. Cine este prima concurentă care a căzut în ispită!

 

A fost cea de-a doua seară pe Insula Iubirii, iar lucrurile au excaladat în special în resortul fetelor. Atât de mult încât a avut loc și primul sărut, care i-a lăsat mască pe toți cei prezenți. Ispitele masculine au rămas în stare de șoc după ce au văzut cât de îndrăznețe sunt fetele!

 

Pe insula fetelor a fost un mega-party, în care s-a jucat inclusiv adevăr și provocare. Din nou Cerasela a fost sufletul și vedeta serii. După ce a dansat tork în fața tuturor, stârnindu-le imaginația ispitelor masculine, concurenta a mers și mai departe și a oferit primul sărut! Ce-I drept, nu cu un băiat, ci cu o fată! La adevăr și provocare, Cerasela și Celia s-au sărutat!

 

Celia a fost cea care a lansat provocarea, iar Cerasela a acceptat fără să stea pe gânduri. Cerasela a fost vedeta serii, iar mișcările sale de dans au reușit să atragă toate privirile ispitelor. Iubita lui Rareș a reușit să danseze așa cum nu și-a închipuit nimeni că o poate face, iar prezența ei la dansuri a fost nelipsită.

 

‘’Este o provocare care mă definește. Uneori mă atrag mai mult fetele decât băieții. Pe mine provocările mă fac să îmi întrec limitele. Îmi ies din zona mea de confort’’, și-a explicat Cerasela dezinvoltura.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest